- Член од
- 24 април 2008
- Мислења
- 10.936
- Поени од реакции
- 12.333
Море, значи вие американците ве лажат како русите нас што не лажеа 48-ма.Koмунистите уште ве лажат!
Море, значи вие американците ве лажат како русите нас што не лажеа 48-ма.Koмунистите уште ве лажат!
Сите се сопственост на странци ама тоа нема врскаИма 29 страници позади овој пост шо е многу за читање. Веќе ми е јасно дека од НЛБ Тутунска картичките нема шанси да ги пуштаме преку Словенија. Од Стопанска преку Грција може ? Или преку било која друга банка шо е сопственост на странци ?
Не, ова е нелегално. Финтите се поставени објаснети. Ако навистина ти треба ке побараш и ке научиш, ако ти е да се зафркаваш и да ги уништиш и малкуте дупки кои останаа во системот тогаш излези од темава и заборави на Paypal.Може да ми објасните како функционира ова?
1Проблемот е лоциран.Ja registrirav karticata na paypal ,megutoa napraviv nekoja greska. ke ve molam za sovet
1. Karticata ne e na moe ime,a jas staviv moe ime i prezime.
2. Ne sum zabelezil deka imete sum go napisal bez edna bukva( poslednata mi fali,- namesto ivan mene mi stoj iva )
ke ima li nekoj problem!??
Ама ми зема и 1,5 евра и се е Ок засега! Само што се регистрирав и сеа чекам верификација ваљда1Проблемот е лоциран.
Следен пат користи твоја картица.
Владата,не се согласуваат заемно со законот да се поседуваат пари на странски сметки, а они пуздер напраија....А добро, шо е проблемот и Пејпал нема кај нас?
Можеби малку ми е непознато, иако сум ОХ-а 4та година, учам економија...Али не ми е јасно ова шо го збориш...Владата,не се согласуваат заемно со законот да се поседуваат пари на странски сметки, а они пуздер напраија....
Еф вака со прости зборови.Македонец не смее да има сметка во странска банка, ако има ќе лежи затвор. Вториот дел се алудира на тоа дека политичарите имаат сметки во странство и нив мува не ги лази.Можеби малку ми е непознато, иако сум ОХ-а 4та година, учам економија...Али не ми е јасно ова шо го збориш...
Значи кога ќе има некој пејпал ќе има странска сметка, а владата нема да може да има увид во неа - заради законот кој не и дозволува тоа да го прави (да гледа во странски сметки), right?
А кои се тие пуздер што напраија?
Еве ти кажи ми учиш економија ја не учам ја неписмен сум,добро нема везе кажи ми ти за законот што забранува поседување на капитал во странство,и да владата има увид во нив не реков не,и мене така ми кажувале дека не смее да се поседува пари во странство доколку си македонски државјанин,еве јас не сум добро запознаен ти кажи ми,а за тие што напраија „пуздер“ знаеш и ти самиот убаво освен ако татко ти не е некој од нив па да негираш...http://www.innovobroker.com/Editor/assets/zakon za bankite.pdf еве ти све ти пишува ако не те мрзи види убаво...Можеби малку ми е непознато, иако сум ОХ-а 4та година, учам економија...Али не ми е јасно ова шо го збориш...
Значи кога ќе има некој пејпал ќе има странска сметка, а владата нема да може да има увид во неа - заради законот кој не и дозволува тоа да го прави (да гледа во странски сметки), right?
А кои се тие пуздер што напраија?