PayPal (официјална тема)

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Има ли накој што пратил invoice да ми каже како оди процедурата и дали се јавуваат проблеми? Сметката е персонална? Мора да имам бизнис сметка или нема врска?

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Prodavacot momentalno ima 94% feedback a poslednite 10 kritiki se negativni.
Dali e dovolno sto otvoriv Case na ebay ili mora preku paypal da otvaram Dispute?
Лично никогаш не порачувам од продавачи со репутација под 98, ама сепак пробај да контактираш со продавачот. Инаку, јас порачав јакна уште во ноември, па ми стигна пред недела дена, поради некои гужви околу празниците, така да има надеж.

Член од
2 јануари 2013
Мислења
153
Поени од реакции
30
Prodavacot imase rejting od 98,no vo posledno vreme skoro site kritiki se negativni.Duri i po otvaranjeto na Case me ignorira.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Prodavacot imase rejting od 98,no vo posledno vreme skoro site kritiki se negativni.Duri i po otvaranjeto na Case me ignorira.
Твојот пејпал е со македонска картичка? Ако е така може фино лепо и да ти ја блокираат сметката!
Дај линк од продавачот?

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Zosto bi mi go zatvorile akauntot (n) ?
Затоа што ќе ти побараат документи? Во Македонија е против законски да имаш пејпал. И аман дај линк да го видиме тој продавач да не се зезнеме и ние!

Член од
2 јануари 2013
Мислења
153
Поени од реакции
30
Koj ke mi pobara dokumenti bidi po precizen. A kade go procita toj
zakon deka e protivzakonski da imas paypal :rolleyes:

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Koj ke mi pobara dokumenti bidi po precizen. A kade go procita toj
zakon deka e protivzakonski da imas paypal :rolleyes:
Paypal ќе ти побара документи, немора ништо да прочитам, кога ќе дознаат дека си македонка ќе ти ја блокираат сметката. И по трети пат значи бараш помош но не сакаш да помогнеш дај кажи ни кој е тој продавач и нас да не не зезнат!!!

Член од
23 мај 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
А да прашам јас имам paypal картичка ама не можам да ставам пари и се ми е од интернет заработка а тоа е минимално и не ми е доволно...Дали некој знае како да ставам пари ?? :)

Член од
23 мај 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Во која банка... ? Кога нема paypal во МКД... Дај ако имаш ти картичка и на наја 19-20 долара да завршиме една работа ;)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Во која банка... ? Кога нема paypal во МКД... Дај ако имаш ти картичка и на наја 19-20 долара да завршиме една работа ;)
Со која картица ти е поврзан пејпал, на таа картица стави пари.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
офтопик: дали може со картичка од НЛБ или Виза интернет од Стопанска ( или било која друга банка ) да се плати порачка од PriceAngels, или BuyInCoins? Значи, не да поврзам PayPal на таква картичка ( затворен ми е PayPal'от btw ) туку да ми ја процесира само картичката?

Kajgana Shop

На врв Bottom