Лично никогаш не порачувам од продавачи со репутација под 98, ама сепак пробај да контактираш со продавачот. Инаку, јас порачав јакна уште во ноември, па ми стигна пред недела дена, поради некои гужви околу празниците, така да има надеж.Prodavacot momentalno ima 94% feedback a poslednite 10 kritiki se negativni.
Dali e dovolno sto otvoriv Case na ebay ili mora preku paypal da otvaram Dispute?
Твојот пејпал е со македонска картичка? Ако е така може фино лепо и да ти ја блокираат сметката!Prodavacot imase rejting od 98,no vo posledno vreme skoro site kritiki se negativni.Duri i po otvaranjeto na Case me ignorira.
Zosto bi mi go zatvorile akauntotТвојот пејпал е со македонска картичка? Ако е така може фино лепо и да ти ја блокираат сметката!
Дај линк од продавачот?
Затоа што ќе ти побараат документи? Во Македонија е против законски да имаш пејпал. И аман дај линк да го видиме тој продавач да не се зезнеме и ние!Zosto bi mi go zatvorile akauntot?
Paypal ќе ти побара документи, немора ништо да прочитам, кога ќе дознаат дека си македонка ќе ти ја блокираат сметката. И по трети пат значи бараш помош но не сакаш да помогнеш дај кажи ни кој е тој продавач и нас да не не зезнат!!!Koj ke mi pobara dokumenti bidi po precizen. A kade go procita toj
zakon deka e protivzakonski da imas paypal![]()
Тоа е само прашање на време 100% сигурен сумNemaj gajle zatvoren mu e akauntot,siguren si![]()
Со која картица ти е поврзан пејпал, на таа картица стави пари.Во која банка... ? Кога нема paypal во МКД... Дај ако имаш ти картичка и на наја 19-20 долара да завршиме една работа![]()