PayPal (официјална тема)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Мене ми е дневен лимит 500$ ама го имам веќе 2 години и ниту еднаш не сум добил билокакво предупедување, или блокирање. Треба да се покажеш а тоа трае со месеци, години.
На сите бизнис верифицирани акаунти дневниот лимит е 500 долари. Нема врска со тоа колку си корисник.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Шансите за верификација од страна на пејпал ти се уште поголеми така. Затоа мора постепено тоа да го правиш.
Не ми е јасно друже затоа пак ќе те замарам. Не е добра ствар ако се шансите поголеми за верификација? :cautious: Што да правам постепено? :icon_mrgr:

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Не ми е јасно друже затоа пак ќе те замарам. Не е добра ствар ако се шансите поголеми за верификација? :cautious: Што да правам постепено? :icon_mrgr:
Купувај ефтини дрангулии и барај да ти даваат позитивен фидбек, барем да добиеш една звездичка, со 10 фидбеци се добива, па тек после направи апгрејт.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Но на обичните корисници не покажува никаде лимит.
Не знам кај покажуваше, дневниот лимит е 500 долари, годишниот мислам беше околу 3000 долари. Сепак, од нашите акаунти не е паметно да се подигнуваат големи суми. Инаку, јас одма по верификацијата подигнав на бизнис акаунт.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Купувај ефтини дрангулии и барај да ти даваат позитивен фидбек, барем да добиеш една звездичка, со 10 фидбеци се добива, па тек после направи апгрејт.
Нема да правам таква трговија. Едноставно што ме интересираше е ако верифициран пејпал акаунт ми праќа пари на мојот акаунт и дали ќе има проблеми

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Нема да правам таква трговија. Едноставно што ме интересираше е ако верифициран пејпал акаунт ми праќа пари на мојот акаунт и дали ќе има проблеми
Седи си мирен:)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Не знам кај покажуваше, дневниот лимит е 500 долари, годишниот мислам беше околу 3000 долари. Сепак, од нашите акаунти не е паметно да се подигнуваат големи суми. Инаку, јас одма по верификацијата подигнав на бизнис акаунт.
Имам во претходните мои постови како ми стои лимитот. Таму се проверува.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Не ми е јасно дали сите вие што пробувате, не е битно преку кој начин/финта да отворите пејпал, дали сите работите нешто на интернет значи добра пара речиси солидна македонска просечна плата, па ви треба пеј пал, или колку да се рече еве отворив и да се праеш "џек" имам пеј пал - помагам да го откријат и овој начин и да нема никој после ? Чисто совет, другарски, ако не ви треба не туку за џабе отварајте.
Фала на разбирањето.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Не ми е јасно дали сите вие што пробувате, не е битно преку кој начин/финта да отворите пејпал, дали сите работите нешто на интернет значи добра пара речиси солидна македонска просечна плата, па ви треба пеј пал, или колку да се рече еве отворив и да се праеш "џек" имам пеј пал - помагам да го откријат и овој начин и да нема никој после ? Чисто совет, другарски, ако не ви треба не туку за џабе отварајте.
Фала на разбирањето.
Точно така, тоа му доаѓа исто како да отвараш трансакциони сметки во сите можни банки што ќе ги видиш овде во МК.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Фала на разбирањето.
Треба за купување работи од интернет, најчесто eBay, а и за трансфер на пари.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Треба за купување работи од интернет, најчесто eBay, а и за трансфер на пари.
Не сфакај лично... Коа се купува од ebay пазарувате како у Тинекс ? :) Ме сфати што сакав да кажам, за 1 смешна маска може од било кој да се позајми пејпал :) Не секој ден купуваат маски и други работи

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не сфакај лично... Коа се купува од ebay пазарувате како у Тинекс ? :) Ме сфати што сакав да кажам, за 1 смешна маска може од било кој да се позајми пејпал :) Не секој ден купуваат маски и други работи
5 години купувам од ибеј скоро секој месец по 2-3 работи, маската ми е поклон :)

Kajgana Shop

На врв Bottom