PayPal (официјална тема)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Луѓе штотуку ја проверив состојбата! Парите денеска ми пристигнале!!! Значи требало да се пожалам овде за да ми стасаат. хахаха. Најголема благодарност до дечкото што ни откри како да го користиме пеј пел. Не сум сигурен, мислам дека Anon се викаше. :) Значи возможно било да се вадат пари. Поздрав до кајгана форумот!! Ѕверови!!! :D
Колку ти земаа провизија?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.608
Поени од реакции
2.229
Kako se pojavi stara vest od 02.09.2011 nasekade po internetov? Nekoj namerno se zaebava ili sto e rabotava?
Неписмени корисници кои незнаат да прочитаат дата на објавите. Можеби и time.mk или daly.mk по грешка нивните агрегатори ја имаат пренесено веста, и почна спамирањето.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Член од
10 јуни 2009
Мислења
22
Поени од реакции
3
Hmmm, dobro. Aj moze pak ke ne izlazat oficijalno na TV kako minatata godina :), pa ke se poraduvame malce na laznata nadez.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Hmmm, dobro. Aj moze pak ke ne izlazat oficijalno na TV kako minatata godina :), pa ke se poraduvame malce na laznata nadez.
Сега потешко ќе им оди, информациите се чуваат со години... Не може Ивона Талевска да прочита вест и да не расположи. Треба самиот пејпал да се ирекламира па после Ивончето да се јави.

Член од
13 септември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дечки, нов сум на форумов...го превртив целиов...јаки сте стварно...алал да ви е...снаодливо во секој случај...само кажите ми дали на некого му успеало да си порача нешто пример од на ибеј и дали му стигнало...да сум сигурен дека постапкава шо ја имате постирано е стварно валидна...ај ве молам, стварно ми е битно, да знам шо е како е :D

Член од
13 септември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
значит се постапкава си пишам адреси точни на пејпел...само држава словенија..и после ко ќе нарачвам од ибеј, си пишам целосно точна адреса со држава македонија така?

иии да...пошо нова ми е картичката од тутунска...требит да стам негде околу 120 денари...за да платам во пејпел...пишит негде 1 долар, негде евро и пол...како да го средам то?

Фала

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Дечки, нов сум на форумов...го превртив целиов...јаки сте стварно...алал да ви е...снаодливо во секој случај...само кажите ми дали на некого му успеало да си порача нешто пример од на ибеј и дали му стигнало...да сум сигурен дека постапкава шо ја имате постирано е стварно валидна...ај ве молам, стварно ми е битно, да знам шо е како е :D
Ако не планираш да нарачуваш нешто како воз или дијамантски накити (што ќе ти ги лапнат на царина :D) до сега барем кај мене се стигнало. Само неколку луѓе наназад ако не се лажам имам прочитано дека имале проблем со достава.
--- надополнето: 13 септември 2012 во 00:49 ---
значит се постапкава си пишам адреси точни на пејпел...само држава словенија..и после ко ќе нарачвам од ибеј, си пишам целосно точна адреса со држава македонија така?

иии да...пошо нова ми е картичката од тутунска...требит да стам негде околу 120 денари...за да платам во пејпел...пишит негде 1 долар, негде евро и пол...како да го средам то?

Фала
Евро и пол ти треба, стај некое стотче, нека има. И пиши дали ќе успееш да се регистрираш и потоа верификуваш.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Goranzoran или како беше корисникот?! И тебе ти е таа вест стара колку форумот или паметен си премногу дека не може да се вади пари на сметка од пејпал, па мора да заебаваш некого што не знае што и како :)

Kajgana Shop

На врв Bottom