PayPal (официјална тема)

Член од
16 април 2012
Мислења
108
Поени од реакции
22
Си имам легално заработено околу 200 евра и ми се исплатени преку paypal.Ке имам некој проблем ако ги подигнам на сметка од тутунска парите??
kako gi zaraboti drugar,daj kazi i nie da zarabotime

Член од
29 август 2009
Мислења
50
Поени од реакции
9
Фала ви на одговорите и на двајцата.Имам уште едно прашање дали ќе имам проблеми при купување независно од каде (Е-bay,Amazon итн)доколку името и презимето на PAYPAL ми е на пример вака Петар Петров а на картичката ми е со латиница на пример вака Petar Petrov.Поздрав :)

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Се извинувам што пишувам едно по друго мислење но средив работа ја верифицираф картичката,го ставив кодот,ми земаа 1.5 евра од картичката но ми се појави друг проблем кога одам на MY ACCOUNT и кога ја гледам состојбата ми стои вака
http://i47.tinypic.com/mrz24h.jpg
како да не сум направил никаква трансакција .Е сега дали треба да се почека 2-3 дена за да ги регистрира тие 1.5 евра или пак да не имам направено јас некаква грешка ПОздрав и ви благодарам однапред
Не знам дали го среди проблемот, но едно е што твојата е-маил адреса сеуште не е верифицирана тоа е голе десно пишува во Notifications. За плаќањето нема да ти направат проблем оти ти можеш да плаќаш и за друга особа со друга адреса а пејпал ти е за тоа да плаќаш и ништо друго.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Може некој добар член да ми даде линк од постот или страната на темава каде има точно објаснето како да се среди PayPal-от? Благодарам :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Прашање ?

Си подигнав пари од пејпал (со 2еур провизија) на картицата и на пејпал стои трансфер комплитед а на сметка немам ништо ....Дали е нормално тоа да се чека по 6-7--8 дена или ?

Пошо таму пишува 1-2 дена ...

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Прашање ?

Си подигнав пари од пејпал (со 2еур провизија) на картицата и на пејпал стои трансфер комплитед а на сметка немам ништо ....Дали е нормално тоа да се чека по 6-7--8 дена или ?

Пошо таму пишува 1-2 дена ...
Ке ги добиеш после 3 дена на сметка

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Тета стално си нарачува нешто по тренд во светот! Па и бргу и стасуваат..

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Имам дебитна картица на Тутунска, али не знам како да пребацам пари на PayPal акаунтот. Мала помош би била добродојдена :)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Сака некој да му купам нешо преку пејпал? Или може пари да му требаат да му префрлам?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Му се случило ли на некој оаа грешка да ја даде:

We cannot process this transaction because there is a problem with the PayPal email address supplied by the seller. Please contact the seller to resolve the problem. If this payment is for an eBay listing, you can contact the seller via the "Ask Seller a Question" link on the listing page. When you have the correct email address, payment can be made at www.paypal.com.

Контактирав со продавачов ми кажува дека му потвдиле дека се е во ред со неговиот мејл. И тој не знае што понатаму.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Сака некој да му купам нешо преку пејпал? Или може пари да му требаат да му префрлам?
А може и пари да му извадам без проблем како помали така и поголеми суми во рок од 3 работни дена ги добива во кеш на рака;)

Kajgana Shop

На врв Bottom