kako gi zaraboti drugar,daj kazi i nie da zarabotimeСи имам легално заработено околу 200 евра и ми се исплатени преку paypal.Ке имам некој проблем ако ги подигнам на сметка од тутунска парите??
kako gi zaraboti drugar,daj kazi i nie da zarabotimeСи имам легално заработено околу 200 евра и ми се исплатени преку paypal.Ке имам некој проблем ако ги подигнам на сметка од тутунска парите??
Не знам дали го среди проблемот, но едно е што твојата е-маил адреса сеуште не е верифицирана тоа е голе десно пишува во Notifications. За плаќањето нема да ти направат проблем оти ти можеш да плаќаш и за друга особа со друга адреса а пејпал ти е за тоа да плаќаш и ништо друго.Се извинувам што пишувам едно по друго мислење но средив работа ја верифицираф картичката,го ставив кодот,ми земаа 1.5 евра од картичката но ми се појави друг проблем кога одам на MY ACCOUNT и кога ја гледам состојбата ми стои вака
http://i47.tinypic.com/mrz24h.jpg
како да не сум направил никаква трансакција .Е сега дали треба да се почека 2-3 дена за да ги регистрира тие 1.5 евра или пак да не имам направено јас некаква грешка ПОздрав и ви благодарам однапред
Тука.Може некој добар член да ми даде линк од постот или страната на темава каде има точно објаснето како да се среди PayPal-от? Благодарам![]()
Ке ги добиеш после 3 дена на сметкаПрашање ?
Си подигнав пари од пејпал (со 2еур провизија) на картицата и на пејпал стои трансфер комплитед а на сметка немам ништо ....Дали е нормално тоа да се чека по 6-7--8 дена или ?
Пошо таму пишува 1-2 дена ...
А може и пари да му извадам без проблем како помали така и поголеми суми во рок од 3 работни дена ги добива во кеш на ракаСака некој да му купам нешо преку пејпал? Или може пари да му требаат да му префрлам?
За мене 100 евра.А може и пари да му извадам без проблем како помали така и поголеми суми во рок од 3 работни дена ги добива во кеш на рака![]()
Нема проблем ќе ти пратам ППЗа мене 100 евра.![]()
Дали би можел да ми купиш нешто од Ebay?Сака некој да му купам нешо преку пејпал? Или може пари да му требаат да му префрлам?