PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Си имам легално заработено околу 200 евра и ми се исплатени преку paypal.Ке имам некој проблем ако ги подигнам на сметка од тутунска парите??
kako gi zaraboti drugar,daj kazi i nie da zarabotime

Фала ви на одговорите и на двајцата.Имам уште едно прашање дали ќе имам проблеми при купување независно од каде (Е-bay,Amazon итн)доколку името и презимето на PAYPAL ми е на пример вака Петар Петров а на картичката ми е со латиница на пример вака Petar Petrov.Поздрав :)

Се извинувам што пишувам едно по друго мислење но средив работа ја верифицираф картичката,го ставив кодот,ми земаа 1.5 евра од картичката но ми се појави друг проблем кога одам на MY ACCOUNT и кога ја гледам состојбата ми стои вака
http://i47.tinypic.com/mrz24h.jpg
како да не сум направил никаква трансакција .Е сега дали треба да се почека 2-3 дена за да ги регистрира тие 1.5 евра или пак да не имам направено јас некаква грешка ПОздрав и ви благодарам однапред
Не знам дали го среди проблемот, но едно е што твојата е-маил адреса сеуште не е верифицирана тоа е голе десно пишува во Notifications. За плаќањето нема да ти направат проблем оти ти можеш да плаќаш и за друга особа со друга адреса а пејпал ти е за тоа да плаќаш и ништо друго.

Може некој добар член да ми даде линк од постот или страната на темава каде има точно објаснето како да се среди PayPal-от? Благодарам :)

Прашање ?

Си подигнав пари од пејпал (со 2еур провизија) на картицата и на пејпал стои трансфер комплитед а на сметка немам ништо ....Дали е нормално тоа да се чека по 6-7--8 дена или ?

Пошо таму пишува 1-2 дена ...

Прашање ?

Си подигнав пари од пејпал (со 2еур провизија) на картицата и на пејпал стои трансфер комплитед а на сметка немам ништо ....Дали е нормално тоа да се чека по 6-7--8 дена или ?

Пошо таму пишува 1-2 дена ...

Ке ги добиеш после 3 дена на сметка

Тета стално си нарачува нешто по тренд во светот! Па и бргу и стасуваат..

Имам дебитна картица на Тутунска, али не знам како да пребацам пари на PayPal акаунтот. Мала помош би била добродојдена :)

Сака некој да му купам нешо преку пејпал? Или може пари да му требаат да му префрлам?

Му се случило ли на некој оаа грешка да ја даде:

We cannot process this transaction because there is a problem with the PayPal email address supplied by the seller. Please contact the seller to resolve the problem. If this payment is for an eBay listing, you can contact the seller via the "Ask Seller a Question" link on the listing page. When you have the correct email address, payment can be made at www.paypal.com.

Контактирав со продавачов ми кажува дека му потвдиле дека се е во ред со неговиот мејл. И тој не знае што понатаму.

Сака некој да му купам нешо преку пејпал? Или може пари да му требаат да му префрлам?
А може и пари да му извадам без проблем како помали така и поголеми суми во рок од 3 работни дена ги добива во кеш на рака;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom