PayPal (официјална тема)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Океј де смеј се...Од кај ја да знам? Пукај си сеир ајт..
Зотоа што цитатот претходно се однесуваше на мене и овој му кажа дека може со withdraw..Море не сум дужен ја на вас да ви објашњавам...
Смејте се на туѓо незнаење, ќе напраите вие нешто од државава...
абе ако му кажувате кажетему, вака само сеир тргате.
ако можи како можи , ако не можи не можи.
незнам што е толку тешко.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Дечки една услуга, оние што имаат пејпел, ќе може ли денес да префрлите 350 денари (7.5$ - 8$) на одреден корисник, многу е итно, јас уште утре ви ги враќам парите било на рака било преку банка, има ли некој good guy greg? :D

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Дечки една услуга, оние што имаат пејпел, ќе може ли денес да префрлите 350 денари (7.5$ - 8$) на одреден корисник, многу е итно, јас уште утре ви ги враќам парите било на рака било преку банка, има ли некој good guy greg? :D
Не знам кој би ти помогнал "на лепе очи" без разлика имал или немал пејпал. :facepalm:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
ти пишав порака, кажи што како подетално.
средено(y)

Член од
5 мај 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Сеуште ли важи ова со Withdraw и Add Card или и тоа е веке минато бидејки во изработка ми е Visa Electron од тутунска банка и незнам дали ке регистрирам Пејпал воопшто?Позз и однапред фала!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Едно питајне, кај и да е ќе ми помине роков на дебитнава, после? Ќе можи да се продолжи рокот на истата картица, или толку од пејпал?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Едно питајне, кај и да е ќе ми помине роков на дебитнава, после? Ќе можи да се продолжи рокот на истата картица, или толку од пејпал?
Мислам дека ќе можеш со Withdraw и Add Card. Прашај го @davcevski имаше твитнато дека ставил нова картица.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Сакам да ве прашам, како може да се направи PayPal Од Македонија. Пошто слушам дека имало финта некоја, ама веќе не ради таа. Имам Visa Electron од НЛБ, како може да ја регистрирам на PayPal. Пошто, многу ми е потребено да имам PayPal за да може да плаќам онлајн.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Сакам да ве прашам, како може да се направи PayPal Од Македонија. Пошто слушам дека имало финта некоја, ама веќе не ради таа. Имам Visa Electron од НЛБ, како може да ја регистрирам на PayPal. Пошто, многу ми е потребено да имам PayPal за да може да плаќам онлајн.
Види имаш во постовите поназад целосна процедура како се прави пејпал . ако сеуште може пробај ..

Член од
5 мај 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Сеуште ли важи ова со Withdraw и Add Card т.е дали некој во скоро време ја направил оваа финта или и тоа е веке минато бидејки во изработка ми е Visa Electron од тутунска банка и незнам дали ке регистрирам Пејпал воопшто?Позз

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Сеуште ли важи ова со Withdraw и Add Card т.е дали некој во скоро време ја направил оваа финта или и тоа е веке минато бидејки во изработка ми е Visa Electron од тутунска банка и незнам дали ке регистрирам Пејпал воопшто?Позз
Функционира, проверено пред 2 дена.

Член од
18 јуни 2008
Мислења
50
Поени од реакции
16
Сакам да си купам нешо од eBay, па дали има некој од Штип што би ми префрлил пари на PayPal акаунтот, ќе му платам кеш и ќе има заработка? Доколку има, нека ме контактира по пат на приватна порака да се дообјаснам, што како и да се договориме.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сакам да си купам нешо од eBay, па дали има некој од Штип што би ми префрлил пари на PayPal акаунтот, ќе му платам кеш и ќе има заработка? Доколку има, нека ме контактира по пат на приватна порака да се дообјаснам, што како и да се договориме.
Имаш пејпал а сакаш друг да ти купува на ибеј? :confused:

Член од
18 јуни 2008
Мислења
50
Поени од реакции
16
Објаснувања преку пп. Ќе ве контактирам и двајцата.

Kajgana Shop

На врв Bottom