Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да а што да правам јас бе брат кога тогаш имам испити?Zemzela напиша:Значи кој кај ќе летува да се брати за на 1 август сите во Струга,овој ако дојде од плеадата Диџеи ќе недостасува уште Армин Ван Бурен да дојде![]()
Братче на Кирил и Методиј отсек медициски нема така да или жртвувај сесија или чекај ги снимките ќе ти ги пратимеBacillus gagous напиша:Да а што да правам јас бе брат кога тогаш имам испити?

Да жртвување сесија тука значи жртвување цела година, не благодарам, затоа вие ќе ја имате обврската и за мене да се журкате, знам дека ќе речете дека диџејот ми е до гз пошто сум во германија , ама не ми се талка сам на журка кај него.Zemzela напиша:Братче на Кирил и Методиј отсек медициски нема така да или жртвувај сесија или чекај ги снимките ќе ти ги пратиме![]()

Да не биде како руската бомба во Скопје-Тату,и тогаш беше Авалон ... додека нема на сајтот на Ван Дајк и ја сум сомничавvodkamixx напиша:Лани DJ Lucca на Изгрев, годинава Paul Van Dyk, информацијава ако е 100% точна, нормално дека ќе се иде, beach party :je:
А штом Авалон е организатор нормално дека карта е 1000-ка, а башка реномиран ди-џеј доаѓа.
Што значи до тогаш ќе се зберат парички.![]()
![]()
KohlBass напиша:Веќе е на залезот на кариерата?
Незнаев...
многу е добар и заслужено е број 1 DJ во светот! Мора да одам на концертот!Bacillus gagous напиша:Не сеуште е според DJ Mag Нјдобриот DJ во светот.
KohlBass напиша:Какви квалитети треба да поседува некој DJ за да биде прогласен „најдобар во свет”?
A, Hendrix умрел пред 50 години па сеуште некои го сметаат за најдобар гитарист на светот...