Paul Van Dyk во Охрид - 01.08.2010

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
S

StormRage

Гостин
^
Брат има секакви...тие двајцата буквално не се подмрднаја од место...најмногу ме боли срце кога ке видам сите во шема влезени а некој околу тебе квари атмосфера со буквално седење во место...
да ама едниот беше дојден од на финале од фудбал и немаше душа :) али мислев за тие двајца зад мене маж и жена најверојатно и ме лупаше цело време па изгледа и се смачи и се трна...

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Суер беше супер организација, се разбира дека имаше недостатоци многу, како на пример недоволно тоалети, меѓутоа атмосферата беше супер, само тоа 3D ефектите кои ги најавуваа како нешто спектакуларно и невидено во Македонија не беа ништо посебно еддвај се гледаше нешто.

?

..........

Гостин
Амбиентот и расположението на лугето беше многу добро, тоа единствено ја спаси ситуацијата, првите дј, пуштаа толку ебано млитава музика каква не сум слушал ни на ниедна журка...единствено траката flying од valentino kanzyani вредеше до тогаш (дека изненадно првпат ја слушам на така поголема журка)...а потоа на сцена стапи ПВД и еуфорија, а типот катастрофа невидена, музиката која ја пушти со стил од деведесетите па во кое време живее тој човек? ништо се разочарав и не ни обрнав внимание на неговиот настап....кога заврши пвд, диџејот кој пушташе после него т.е последен растури се, ме врати од мртвите, човекот едноставно распали вредеше повеќе и од пвд и од сите резидент дј..секоја чест за него...
Озвучувањето беше солидно, лајт ефектите ако може така да се наречат беа катастрофа, освен видеоефектите на самиот стејџ, пивото беше ефтино, туборг-100, народот беше супер, дури и предобар за таква ебаа музика(пвд)....јас си поминав супер, благодарение на моите билки, позитивното расположение, пријателите и девојките кои ги запознав....:back:

?

..........

Гостин
Суер беше супер организација, се разбира дека имаше недостатоци многу, како на пример недоволно тоалети, меѓутоа атмосферата беше супер, само тоа 3D ефектите кои ги најавуваа како нешто спектакуларно и невидено во Македонија не беа ништо посебно еддвај се гледаше нешто.
Да кај беа и шо беа тие тоалети, па лугето вршеа потреба надвор покрај самите тоалети, или во енѕерото...
Ако мислиш на оние 3д ефекти со распрскувачот на вода и неколкуте ласери....тоа е боушит

П

Паган-др

Гостин
Одлична журка и одлична локација. Добра фора беше тоа со огнометот и сите свртени натаму, а у позадина излага ПвД. :) Ефектите во езеро што беа, не беа нешто посебно но сепак ги нема на секоја журка. ПвД секоја чест. Одличен избор на музика, се наиграв за сите пари. Клипови и слики TBA.

Се на се, 10/10.

I

IBIZA SOUND

Гостин
odlicna zurka,iako imam mnogu mala zamerka za muzikata na PVD ali se na se odlicno bese
i narodot i osvetluvanjeto me bindisa,i cenite ne bea nesto mnogu golemi

P.S. da mi kaze nekoj do kolku casot PVD pustase muzika i do kolku casot traese zurkata oti jas kaj 4 si zaminav oti edvaj stoev na nozite :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Од диџеите кои загреваа единствено само миксот од Intergalactic ме дирна ептен...а за настапот на пвд единствена замерка што пушти неколку геј траки али ме изненади што беа во минимала така да задоволен сум.

П

Паган-др

Гостин

Најдобрата слика од мојата колекција.

Клип TBA. :)

--- надополнето ---

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
odlicna zurka,iako imam mnogu mala zamerka za muzikata na PVD ali se na se odlicno bese

P.S. da mi kaze nekoj do kolku casot PVD pustase muzika i do kolku casot traese zurkata oti jas kaj 4 si zaminav oti edvaj stoev na nozite :)
celata zurka traese do 5:30 a do kolku pusta pvd pojma nemam

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36

Од 1 : 08 до 4 : 08, така да ништо не пропушти :PPP

Kajgana Shop

На врв Bottom