Амбиентот и расположението на лугето беше многу добро, тоа единствено ја спаси ситуацијата, првите дј, пуштаа толку ебано млитава музика каква не сум слушал ни на ниедна журка...единствено траката flying од valentino kanzyani вредеше до тогаш (дека изненадно првпат ја слушам на така поголема журка)...а потоа на сцена стапи ПВД и еуфорија, а типот катастрофа невидена, музиката која ја пушти со стил од деведесетите па во кое време живее тој човек? ништо се разочарав и не ни обрнав внимание на неговиот настап....кога заврши пвд, диџејот кој пушташе после него т.е последен растури се, ме врати од мртвите, човекот едноставно распали вредеше повеќе и од пвд и од сите резидент дј..секоја чест за него...
Озвучувањето беше солидно, лајт ефектите ако може така да се наречат беа катастрофа, освен видеоефектите на самиот стејџ, пивото беше ефтино, туборг-100, народот беше супер, дури и предобар за таква ебаа музика(пвд)....јас си поминав супер, благодарение на моите билки, позитивното расположение, пријателите и девојките кои ги запознав....:back: