Ајде сеа да пишам и ја... ојдов таму после 12 ипол негде... значи вармапот беше срање... СРАЊЕ!!! побудалев од досада Zeeger ме чекаше кај шипката то пред бината хахахах меѓу првите борбени линии и се најдов и со другата екипа и бевме комплет... се чекаше со душа да почни Павле
Иначе организацијата беше перфектна според мене не сум видел ништо подобро до сега исто не сум видел ни цигари да има да купиш а ваму имаше
. Озвучувањето беше супер басот корнеше ама сепак високите не им беа убо средени па малку пиштеше...Лед дисплејот беше лудница вистина имаше добар ефект и добри светлосни ефекти тоа беше супер. Павле ја заеба на 2 пати колку што приметив во еден прелаз и после истаде некој неартикулисан звук
па праеше кисели фаци изгледа не знаеше шо се деси... Тешка распаљотка нема коска,мускул дури ни парче кожа шо не ме боли, се растурив од скокање
. Пијачките не беа баш скапи ама ни ефтини. Епа народе кој беше сигурен сум дека добро си помина, добар транс матеше Павле и растури све живо... еве сега некоја слика иако без дисплеј сепак добро излегоа
аа јас и TheRealSanta во несаглам поза ЉООЉ
преставништво од кајгана: Јас лево, средина другарот од Zeegerman (заборајв како се викаше љољ ) и Zeegerman десно
ИИ легендарното For An Angel (јбг толку имав меморија иначе ќе снимав поќе
п.с. Се извинувам до сите госпоѓи,госпоѓици и сл. шо дојдоа со сандали или штикли шо ги изгазив низ гушва ама јбг на транс со патика
Мамицата мамиина на тој шо фрли пиво пошо до тогаш 2 дена се капев во пиво иии исто така на тие двајца зад мене шо дошле на ПвД да седат во први борбени линии за да пушат и пијат... и да... Zeeger кај шипката хахахаххахаха