Paul Van Dyk во Охрид - 01.08.2010

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
П

Паган-др

Гостин
Утре бегам за Охрид пак, Пиво Фест и ПвД.

Се гледаме таму. :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.900
Не успеав да земам карта,веројатно ќе има на врата :raz: Па се гледаме :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Времево е супер така да блузичка нема да е потребна :) .

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Времево е супер така да блузичка нема да е потребна :) .
земи си, шо е сигурно е сигурно, во последно време не е предвидливо времево, бтв од 9 треба да се оди или можам да ги скокнам нашиве диџеи ???

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
^
Брат кога сакаш можеш ,само гужвата да се избегне на влез.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
добар жур на сите,малце ми е криво шо не диам,али идам на подобро место во секој случај.:smir:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Има некој лошо да кажит, освем голема гужва и тие глупави бонови за да купиш пијачка? :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Јегермајстер во комбинација со велемајстор за одлиЌна атмосфера. ><

Поздрав до Даниел од Холандија кој пристигна специјално за журкава и ги спои холандското и македонското знаме. :)

Поздрав до типот со најфенси маица со вграден equalizer. :icon_lol:

S

StormRage

Гостин
Ајде сеа да пишам и ја... ојдов таму после 12 ипол негде... значи вармапот беше срање... СРАЊЕ!!! побудалев од досада Zeeger ме чекаше кај шипката то пред бината хахахах меѓу првите борбени линии и се најдов и со другата екипа и бевме комплет... се чекаше со душа да почни Павле :) Иначе организацијата беше перфектна според мене не сум видел ништо подобро до сега исто не сум видел ни цигари да има да купиш а ваму имаше :). Озвучувањето беше супер басот корнеше ама сепак високите не им беа убо средени па малку пиштеше...Лед дисплејот беше лудница вистина имаше добар ефект и добри светлосни ефекти тоа беше супер. Павле ја заеба на 2 пати колку што приметив во еден прелаз и после истаде некој неартикулисан звук :) па праеше кисели фаци изгледа не знаеше шо се деси... Тешка распаљотка нема коска,мускул дури ни парче кожа шо не ме боли, се растурив од скокање :). Пијачките не беа баш скапи ама ни ефтини. Епа народе кој беше сигурен сум дека добро си помина, добар транс матеше Павле и растури све живо... еве сега некоја слика иако без дисплеј сепак добро излегоа :)

DSC05630.jpg
DSC05625.jpg
DSC05613.jpg
DSC05618.jpg
DSC05624.jpg аа јас и TheRealSanta во несаглам поза ЉООЉ
DSC05632.jpg преставништво од кајгана: Јас лево, средина другарот од Zeegerman (заборајв како се викаше љољ ) и Zeegerman десно

ИИ легендарното For An Angel (јбг толку имав меморија иначе ќе снимав поќе :)
п.с. Се извинувам до сите госпоѓи,госпоѓици и сл. шо дојдоа со сандали или штикли шо ги изгазив низ гушва ама јбг на транс со патика :) Мамицата мамиина на тој шо фрли пиво пошо до тогаш 2 дена се капев во пиво иии исто така на тие двајца зад мене шо дошле на ПвД да седат во први борбени линии за да пушат и пијат... и да... Zeeger кај шипката хахахаххахаха

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
^
Брат има секакви...тие двајцата буквално не се подмрднаја од место...најмногу ме боли срце кога ке видам сите во шема влезени а некој околу тебе квари атмосфера со буквално седење во место...

Kajgana Shop

На врв Bottom