Paul Van Dyk во Охрид - 01.08.2010

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
ако се осети дека го прими,твоја работа.:smir:
поентата ми беше дека увек сака некој гага да иде макар и најголемата светска звезда од шо било да дојде.затоа сме на ова ниво кај шо сме сеа.за да клатиш,треба да платиш прво.
Друже не примам ја такви работи :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Сам кажа нешо такво.ја не ти реков нишо директно.
се андевам свати шо сакав да кажам со другиот пост.:smir:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Аман више!!! Се едни та исти носат. Дај нека сменат некад нешо у пм.
Замисли сериозен да бев. Ај нека му даат на Леко да ja организира журкаva на кајчиња. Може и Да Фиш да го лупне ко warm up.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Аман више!!! Се едни та исти носат. Дај нека сменат некад нешо у пм.
Замисли сериозен да бев. Ај нека му даат на Леко да ja организира журкаva на кајчиња. Може и Да Фиш да го лупне ко warm up.
ќе имаше еден куп црвенки брат да беше сериозен:smir: леко ван фиш дајк:pos2:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Јебено
и 800 не е воопшто скапо, пред неколку години 1200 беше мислам

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Ќе одам најповеќе за Above & Beyond, и Ferry Corsten. вреди и 1000, Локацијата ја знае некој?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.854
Поени од реакции
11.516
Добар провод на сите и поздрав до дркаџиите :pos:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ех павле павле

I

IBIZA SOUND

Гостин
interesno :)
samo znae li nekoj kade ke bide PVD,nekade procitav na city plaza a kade e taa plaza vo ohrid :)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
interesno :)
samo znae li nekoj kade ke bide PVD,nekade procitav na city plaza a kade e taa plaza vo ohrid :)
Па градска плажа ваљда мизо,даљан,партизан тој реон. Зум вестивалот кај шо беше преклани.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Градска плажа е зад самоилова тврдина, и топ место е за настан ко за Павле, широка, долга. Само нема џиткање в енѕеро, пошо тиња е водата на таа плажа. :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Најверојатно нема да одам.

- Прво датава е факд ап, шпиц сезона е за одмори - так да тешко да сум во Мкд тој период.
- Ии второ, лани му бев во Софиа кога беше на Велигден (сите не воскресна :) ), тогаш му излезе баш и албумот и слушнавме се ново што имаше од него.

Моја препорака, до сите оние кои им се укажува прилика да одат или пак се двоумат - да летаат по карти веднаш штом излезат без ни секунда да размислуваат, бидејќи типот си е мајстор, стварно вреди .. A real mad man хххххх :) :)

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Најверојатно нема да одам.

- Прво датава е факд ап, шпиц сезона е за одмори - так да тешко да сум во Мкд тој период.
- Ии второ, лани му бев во Софиа кога беше на Велигден (сите не воскресна :) ), тогаш му излезе баш и албумот и слушнавме се ново што имаше од него.

Моја препорака, до сите оние кои им се укажува прилика да одат или пак се двоумат - да летаат по карти веднаш штом излезат без ни секунда да размислуваат, бидејќи типот си е мајстор, стварно вреди .. A real mad man хххххх :) :)
ако мислиш за In Between , тој излезе 2007

A

Alexander Nevsky

Гостин
Omfg:) Првиот пат бев Црна по црна нека остане Гора. Овој пат ќе се брка работа да се присуствува таму.
Мислам дека првата журка беше една од најдборите журки евер кај нас на отворено!
Вреди типот и за 1000 и повеќе...

Kajgana Shop

На врв Bottom