Paul Van Dyk во Охрид - 01.08.2010

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
ако се осети дека го прими,твоја работа.:smir:
поентата ми беше дека увек сака некој гага да иде макар и најголемата светска звезда од шо било да дојде.затоа сме на ова ниво кај шо сме сеа.за да клатиш,треба да платиш прво.
Друже не примам ја такви работи :)

Сам кажа нешо такво.ја не ти реков нишо директно.
се андевам свати шо сакав да кажам со другиот пост.:smir:

Аман више!!! Се едни та исти носат. Дај нека сменат некад нешо у пм.
Замисли сериозен да бев. Ај нека му даат на Леко да ja организира журкаva на кајчиња. Може и Да Фиш да го лупне ко warm up.

Аман више!!! Се едни та исти носат. Дај нека сменат некад нешо у пм.
Замисли сериозен да бев. Ај нека му даат на Леко да ja организира журкаva на кајчиња. Може и Да Фиш да го лупне ко warm up.
ќе имаше еден куп црвенки брат да беше сериозен:smir: леко ван фиш дајк:pos2:

Јебено
и 800 не е воопшто скапо, пред неколку години 1200 беше мислам

Ќе одам најповеќе за Above & Beyond, и Ferry Corsten. вреди и 1000, Локацијата ја знае некој?

Добар провод на сите и поздрав до дркаџиите :pos:

ех павле павле

interesno :)
samo znae li nekoj kade ke bide PVD,nekade procitav na city plaza a kade e taa plaza vo ohrid :)

interesno :)
samo znae li nekoj kade ke bide PVD,nekade procitav na city plaza a kade e taa plaza vo ohrid :)
Па градска плажа ваљда мизо,даљан,партизан тој реон. Зум вестивалот кај шо беше преклани.

Градска плажа е зад самоилова тврдина, и топ место е за настан ко за Павле, широка, долга. Само нема џиткање в енѕеро, пошо тиња е водата на таа плажа. :)

Најверојатно нема да одам.

- Прво датава е факд ап, шпиц сезона е за одмори - так да тешко да сум во Мкд тој период.
- Ии второ, лани му бев во Софиа кога беше на Велигден (сите не воскресна :) ), тогаш му излезе баш и албумот и слушнавме се ново што имаше од него.

Моја препорака, до сите оние кои им се укажува прилика да одат или пак се двоумат - да летаат по карти веднаш штом излезат без ни секунда да размислуваат, бидејќи типот си е мајстор, стварно вреди .. A real mad man хххххх :) :)

Најверојатно нема да одам.

- Прво датава е факд ап, шпиц сезона е за одмори - так да тешко да сум во Мкд тој период.
- Ии второ, лани му бев во Софиа кога беше на Велигден (сите не воскресна :) ), тогаш му излезе баш и албумот и слушнавме се ново што имаше од него.

Моја препорака, до сите оние кои им се укажува прилика да одат или пак се двоумат - да летаат по карти веднаш штом излезат без ни секунда да размислуваат, бидејќи типот си е мајстор, стварно вреди .. A real mad man хххххх :) :)
ако мислиш за In Between , тој излезе 2007

Omfg:) Првиот пат бев Црна по црна нека остане Гора. Овој пат ќе се брка работа да се присуствува таму.
Мислам дека првата журка беше една од најдборите журки евер кај нас на отворено!
Вреди типот и за 1000 и повеќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom