Paul Oakenfold во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mikelangelo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Paul vo Makedonija?
Pa toj neli se vodese za najdobriot DJ,togas bravo ako doaga.Zoo York zakon pesna.Aj moze ke imam ksmet da go zirnam u Makedonija.Tuku aj kazete mi za ovoj Tiesto,ke ima koncert vo New York za dve nedeli.Dobar e,da se vidi ili?
Ne sum slusal negova muzika,pa ne znam nisto za nego.

Dr.Gonzo напиша:
Не станува збор за вкус - тие двајцата Тесто и Тесто 2 немаат никаков вкус. Да имаа - ќе беа добри DJи. Публиката не е критериум за добар DJ, и DJMag не е.

Марк Вилијамс може и да не е од најдобрите диџеи, но во секој случај е подобар од Тесто и баба му Пол

tachno :)

How1TzeR напиша:
Добро ајде ти кажи ми зашто немаат вкус ?!

прашај ги нив, шо пак мене ме прашуеш? :)

И ако имаа зашто ќе беа добри DJ ?!

Ова колку да реплицираш без врска... ама ај:)... две работи го прават диџејот добар: вкусот(односно како да направи некаква градација во сетот) и самата техника на миксање. Трето нема.

И зашто публиката не е критериум ?!

За ова треба да напишам дисертација. Сум го објаснувал и другпат, па и на овај форум... разучи ја електорнската музика и сам ќе разбереш зошто публиката не е критериумот. Разучи го и џезот, и таму е истото срање...

Да не си пребрзал со моќните ставови.
Затоа семоќни нека протече музичкото критикување низ твојата тастатура , и просветли ме!

бла бла дрн дрн

Toreador напиша:
ПОЛ ОАКЕНФОЛД! НА МОЈОТ РОДЕНДЕЕЕН! КОЛКУ ОДАМ НА ОВОЈ!

Кали, шо ќе кајш...да одам на овој или не. Иам дома некои ЦДња од него...не е лош типов...

ne samo na tvojot tuku i na mojot :)) ke bide ZAKON neverojaten e TiPot

zosto gledate taka koj go organizira/menagira doganjeto na Paul vo Skopje, pa sto ima vrska toa. tamu ti nema AVALON da gi slusas. Si otisol da se izurkas ubavo da si pomines a sto ima vrska koj sedi pozadi scena. Pa i na kraj im se moze pa go donele, sto ne go donesese nekoj drug do sega?!

се ижжурка некој на саем на тиесто,ја ко шо видов настегани беа ко сардини.
тука нема журка.
има пеење ко у хор на лав камс аген и тако даље.

Jeeee...sega rekoa na antena. Definitivno ke doaga. Samo od glupiov turbofolker that is my cimer ne razbrav ni cena ni data :devil2:

Toreador напиша:
Jeeee...sega rekoa na antena. Definitivno ke doaga. Samo od glupiov turbofolker that is my cimer ne razbrav ni cena ni data :devil2:
Za data jas ke ti kazam deka e na 13 ili 14 januari a za cena ne bi mozel da ti pomognam.Datata e poznata uste pred 2 nedeli i vise.Najverojatno nesto okolu 600/800 denari ama nisto ne e sigurno!

Paul Who? and Oaken..Whaty?

само турбо, за НАЈЛУДАТА <--- (а а а )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom