Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:Признавам. Точно.
Ама ти режеше CD-иња од Tiesto пред 1-година, а сега го побиваш сето негово дело, ко да е најлошиот DJ на светот. ФАКТ.
Не сакав да се докажувам со тебе на „електронско ниво“, туку едноставно не ми е јасно зошто побиваш се што е (според тебе) „комерцијала“ - иако вреди и тоа како.
Мистичен напиша:Леле предрасуда еј! : )
Па и ти си дел од "таквата публика". Или на врата да пуштаат само такви ко тебе, оригинаљи, никако "фејкери"! : ))
Тогаш, кој курац плачеш ко пичка коа нема да те пуштат у Стоби, Змија, Процес... не ти е право а? : )
Toreador напиша:Gay? Nema sansi. Od kaj ti e infoto?
Znam za Digweed i Sasha oti se partneri ama Paul????
Mikelangelo напиша:I Caligula olabavi so toa Ti si najpametniot za elektronska muzika itn opusti se stanuva zbor za vkusovi a za vkusovite ne se diskutira OK?
Мистичен напиша:Леле предрасуда еј! : )
Па и ти си дел од "таквата публика". Или на врата да пуштаат само такви ко тебе, оригинаљи, никако "фејкери"! : ))
Тогаш, кој курац плачеш ко пичка коа нема да те пуштат у Стоби, Змија, Процес... не ти е право а? : )
Dr.Gonzo напиша:Не станува збор за вкус - тие двајцата Тесто и Тесто 2 немаат никаков вкус. Да имаа - ќе беа добри DJи. Публиката не е критериум за добар DJ, и DJMag не е.
Dr.Gonzo напиша:Не станува збор за вкус - тие двајцата Тесто и Тесто 2 немаат никаков вкус. Да имаа - ќе беа добри DJи. Публиката не е критериум за добар DJ, и DJMag не е.
Марк Вилијамс може и да не е од најдобрите диџеи, но во секој случај е подобар од Тесто и баба му Пол
Bazel напиша:a zaboraiv, idete site, dajte im pari ,za utre ceca da vi ja donesat
pozdrav