C
CoolIris
Гостин
Благодарам на исцрпниот одговор.Имаш друга дестинација која ти е во опција, а не си бил?
Не би ти рекол да не одиш, во никој случај! Се е индивидуално, зависи што очекуваш и како сакаш да го поминеш одморот. А бога ми и буџетот кој го издвојуваш и тоа како влијае. Откако појдов сфатив дека да одберев малку подобар хотел, дел од негативните искуствата немаше да ги доживеам. Зошто велам подобар хотел а не најевтината варијанта? Затоа што претпоставувам не би сакал да се капеш во базен со "бетмени". Да, буквално жените сосе мантии се капеа во базенот... тоа беше шок на прв поглед.
Ако не ти пречи тогаш изволи.
Ако не ти пречи да ти отекуваат курот безрој фаци со нивно наметнување на сред улица, онака слободно кога се шеташ или пробуваш да разгледаш нешто околу тебе... ондак изволи.
Али ако не му маваш рецка на ова што ти го реков, мој совет кој би сакал да го послушаш би бил - Не штеди на цена на хотел, одбери подобар, нема да зажалиш, во спротивно...
....
Да можев претходно да ги разберам и сфатам некои работи посетата на Египет не би ја направил онака како летен одмор, одмор предвиден за плажа+посета на знаменитости, туку би издвоил време и буџет само за Каиро (или друг град/област која сакаш да ја посетиш) без плажа (Хургада), плажата би ја оставил за друга дестинација.![]()
П.С женско сум
.

?

јас удрив цена од 2000 камили, баш почнавме да се ценкаме, дојде водичот и не собра во автобус!