Паштети

Омилената

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јадам чат- пат... не многу често, ама си сакам. :manikir: Најчесто јадам кога сум на одмор, класика, без паштета не се поминува! :icon_lol: И најубава ми е Карнекс, јетрена.. Ммммм... мераци!:vozbud:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
од Argeta ја јадам онаа со туна, а од Carnex - jetrena. Инаку не сум голем мераклија за паштета. Само кога нема нешто подобро.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
У паштетата ставаат свински нозе, опашки, очи.... се што треба да се фрли..
Името и паштетата настанала кога во некоја касапница чиракот тргнал да ги фрли остатоците... а газдата му рекол ПА ШТЕТА ЈЕ ДА БАЦИШ ТО... па од остатоците прааат
паштета сеа.. бљак

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
У паштетата ставаат свински нозе, опашки, очи.... се што треба да се фрли..
Името и паштетата настанала кога во некоја касапница чиракот тргнал да ги фрли остатоците... а газдата му рекол ПА ШТЕТА ЈЕ ДА БАЦИШ ТО... па од остатоците прааат
паштета сеа.. бљак
А во паштетата од туна шо ставаат?

Е

експерт

Гостин
Ако видите како прават паштета никогаш повеќе нема да пробате.
Инаку јадам само пилешка.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Паштетите имаат лоша прифатеност во исхраната што е и нормалнои генерално не само што не се здрави за јадење туку и начинот на кој се прават е одвратен.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Смешни ми се фаци шо ко ќе слушнат "пача" праат "ewww, бљак!" а секој ден за доручек имаат виршли или папштета.

U

UniqueGirl

Гостин
Јадам ептен.
Многу, најмногу.
Со мајонез - Томи.. Њамииии
Башка и ми делуе на психа, ме смируе у стресни ситуации. :icon_lol:

Член од
20 февруари 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
Јадам паштети, а најмногу ми се допаѓа Argeta (кокошјата и мисиркината).

G

Giggles

Гостин
исклучиво аргета, со мајонез комбинирано ммммм . . .а во последно време јадам паштети од соја, нешто вегетаријански период ме фаќа :) Ама стварно се добри, полесни се желудникот, од аргетата ако ја прејадам малце повеќе поле тешко ми е :nesum:

T

Tetro

Гостин
па-штета, не јадам, ама ич (во многу ретки ситуации, кога немам избор), пошто знам како и од што се прават (не е од тоа што го читаш на пакувањето), а не сакам да ти кажам (да не настане противење од страна на одредени читатели).:salut:

Г

Господ

Гостин
Карнекс јетрена...ми отвара седум чакри се осеќам како да летам кога ја јадам:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom