L
Luki Junior
Гостин
Бати мажот шо не може да издржи едно одзатнување.
Јас ти викам млад си, ти не веруваш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бати мажот шо не може да издржи едно одзатнување.
Ного си грешка, ама ќе пораснеш, не се секирај.
Паметен маж си ја слуша жената и не ја затнува. Оти коа ќе се одзатне, оште полошо ќе стане.![]()
Општествената положба и парите не се проблем се` додека вкупно испаѓаат доволно за пристоен живот.Од моја страна не е проблем, но.... што праиме ако ти си обичен смртник а таа е ќерка на директор ?
Премногу ме интересира макар 1 одговор ?
Не може татко и цел век да е директор. И таа ќе заврше у некоја партиска ротација.Од моја страна не е проблем, но.... што праиме ако ти си обичен смртник а таа е ќерка на директор ?
Премногу ме интересира макар 1 одговор ?
Лично никогаш не би си дозволил да заработувам помалку од неа, па макар да треба и 2 работи да работам во денот бидејќи ми е непријатно кога би бил на грбот на жената. За паметна од кај да знам дали е, незнам кое е мерилото (факултет според мене не е никакво мерило за колку е некој паметен, бидејќи денес секоја будала факултет заврши), а поубава и тоа незнам како да го измерам. Секој си има своја убавина, нормално женските се понежни и поубави. Со многу побогати од мене (богатство од нејзините фактички) не се чепкам едноставно бидејќи неможам да се одржувам во чекор со неа ниту со излегување ниту со одмори, шетања и било што. Едноставно бегам од побогати од мене бидејќи било кога ќе ми излезе низ нос ако има повеќе пари од мене и ќе ми го презборни изстото, а додуша и никогаш не сум се интересирал за финансиската состојба на девојката па тоа да ми биде мерило за неа.
Не гледам јас како на компетиција, тие со кој сум се чепнал гледале така барем така сум осетил. Здравје боже и сингл е за луѓе не треба да се сфати толку трагично и тоа, не значи дека треба да се биде во врска каде би бил потценет. не осудувам никого, не навредувам никого. На онаа која ја сакам едноставно гледам да и удоволам колку што сум во можност, го почитувам нејзиното размислување и не ја принудувам на нешто што не сака, али барам да бидам разбран на ист начин. Кој ме знае добро знае каков тип на човек сум и низ што минувам во животот али ако некој не сака да ме разбере и осуди на прв поглед негово си е да го сменам неможам.Со такво размислување ќе останеш долго време сингл дур најдеш некоја. Кога ќе прекинеш да гледаш на се како компетиција, може ќе ти се засреќи.
Лично никогаш не би си дозволил да заработувам помалку од неа, па макар да треба и 2 работи да работам во денот бидејќи ми е непријатно кога би бил на грбот на жената. За паметна од кај да знам дали е, незнам кое е мерилото (факултет според мене не е никакво мерило за колку е некој паметен, бидејќи денес секоја будала факултет заврши), а поубава и тоа незнам како да го измерам. Секој си има своја убавина, нормално женските се понежни и поубави. Со многу побогати од мене (богатство од нејзините фактички) не се чепкам едноставно бидејќи неможам да се одржувам во чекор со неа ниту со излегување ниту со одмори, шетања и било што. Едноставно бегам од побогати од мене бидејќи било кога ќе ми излезе низ нос ако има повеќе пари од мене и ќе ми го презборни изстото, а додуша и никогаш не сум се интересирал за финансиската состојба на девојката па тоа да ми биде мерило за неа.
тиииииииии,да не имаш забелешка случајно![]()