ThA-BiTcH
~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
- Член од
- 23 септември 2005
- Мислења
- 4.338
- Поени од реакции
- 62
1.Нема да ми најдат мама и тато работа, САМА ќе си најдам.Caligula напиша:Kje te prasham ko kje pocnes da rabotish (ako ne ti najdat rabota mama i tato)
pa firmata da ti otide pod stechaj...da se omazis pa maz ti da go izbrkaat od rabota pa da ne moze da najde druga..pa da mora odreden periot (ne znaes kolki vremenski) da go ranish ti (tranzicija e jebi ga a i oskudacija)..pa da baras rabota da ti vikaat,aha nema problem..super si sve..kje te vikneme na intervju..i da nema nisto od toa..
detule detule...ti go opravduem postot poso go pisues od tvoja gledna tocka (godinite ti se taka da razmislues).
2.Ако отиде фирмата под стечај, заеднички ќе ја пребродиме и таа криза и пошто ќе ми биде МАЖ, со задоволство ќе го ранам тој одреден период.
3.И што е поената сега? Толку се навредивте пошто бев искрена? Нормално дека денес парите значат нешто! Нема да пишувам дека нема да ми значат парите у брак, само колку да испаднам добра у очите на другите форумџии и да ме нападнат со зелени квадратчиња!
Само од љубов не се живее! Јас утре ќе имам маж, деца, ќе треба пари за да ги пораснам, нема да растат од мојата љубов
кон мажот ми!:icon_mad: