Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Новиот парфем на Paco Rabane Invictus e нешто прејако, го има во Шатци промовитно 100мл за 3500. Уште ми трае на раката, морам си го купам, најтрајни парфеми имат. Black XS-от ми беше омилен, Милиончето веќе ми е одвратен.

2013_wk33_adspot1_paco_rabanne_invictus.jpg

Новиот парфем на Paco Rabane Invictus e нешто прејако, го има во Шатци промовитно 100мл за 3500. Уште ми трае на раката, морам си го купам, најтрајни парфеми имат. Black XS-от ми беше омилен, Милиончето веќе ми е одвратен.

2013_wk33_adspot1_paco_rabanne_invictus.jpg

За најтрајни, да, во право си. А најнетрајни се Лакоста и Бос. А каква нота има овој новиот, појака, средна или мека?

За најтрајни, да, во право си. А најнетрајни се Лакоста и Бос. А каква нота има овој новиот, појака, средна или мека?

Не е јак како претходните два, средна според мене.

Тие што користеле One million машкиот или што знаат некој што користи или користел, кажете добар ли е и нели потсетува некако мирисот на женски парфем

Тие што користеле One million машкиот или што знаат некој што користи или користел, кажете добар ли е и нели потсетува некако мирисот на женски парфем

Мн копии направија од него,не е тоа што беше на почетокот.Глупо е да одиш вкафич и 50% од машкиве да се напрскани со исти копии како твојов т.е да мирисаат исто на тебе.Иначе парфемот си е петка.И трае мн време

Последниве месеци овие два ги користев најчесто.
chance-eau-fraiche.jpg

3_1249_12032013193450_1.jpg

Најубави ми се посвежи парфеми, порано сакав и потешки, едно време го користев Pure Poison од Dior, ама како „стареам“ така сѐ повеќе ги избегнувам тие парфеми.

Последниот
6202-Cavalli-Aqua-75.jpg

Love at first sight
Сите на Кавали се љубов од парфеми :love:
Се подновив и по третпат со D&G - the one. Омилен дефинитивно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom