Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум којзнае колкав љубител на парфемите но мојот омилен е Azzaro Silver Black

незнам што да купам од :
one million
black XS
d&g
givenchy
ај да видам ваше мислење

абе и јас повеќе сум за one million ама мн го фалат и овај givenchy...а колку пари е тој roberto cavalli,serpentine ? black XS бил добар па и понов е зато го ставив на листава

Овој најнов ми е... Искрено првпат го гледам, го добив на подарок, ама многу е добар.
X-pensuve Deluxe

Attachments

• pensive.jpg
    pensive.jpg
    2,4 KB · Прегледи: 118
nemozev da se odlucam pomegu givenchy ,black XS i one million
black XS mn dolgotraen e i dobro mirisa.......a za one million i givenchy bev 50-50% nekako .......na krajot se odluciv za one million....

divine sensual најдобриот парфем со најубав мирис

Што би ми препорачале : 1 million , lacoste , blackXS ili Armani aqua di gio ?! :toe:
И кажете што цена се ? :wink:

1 million tie 2700denari -50ml
lacoste nz cena ama mislam deka se okolu 2000denari
black XS e 3100denari - 100ml
aqua di gio nz tocna cena ama e najeftin od ovie site sto gi kaza e najeftin

Што би ми препорачале : 1 million , lacoste , blackXS ili Armani aqua di gio ?! :toe:
И кажете што цена се ? :wink:

1 million tie 2700denari -50ml
lacoste nz cena ama mislam deka se okolu 2000denari
black XS e 3100denari - 100ml
aqua di gio nz tocna cena ama e najeftin od ovie site sto gi kaza e najeftin

Aqua Di Gio во Рамстор парфимеријата а и една во Аеродром што е, последен пат кога гледав беше околу 4700 денари 100ml, а 3500 некаде 50ml. Кажи кај си го нашол за поевтино од 2000 одма идам да земам 3 :), еден тип тука што ми кажаа што работел во парфимерија некоја и што ги зема тестерите и ги препродава истиов го продавал 2500 или така нешто (вика дека околу 50-60% од цената).
BlackXS мислам дека беше поскап во рамстор, а One Million е околу 3000 денари 50ml (не знам точно).
Некако соминтелни ми се цениве што ги пишуваш, од која парфимерија се?

Инаку јас би ти препорачал најмногу Aqua Di Gio (тој го користам од мал уште) или One Million (тој планирам сега да го купам)

вака за аквата појма немам за точна цена али мислев дека е најефтин....иначе вчера купив оне милион за 2700денари 50мл....а блек хс беше 3100денари 100мл
за лакосте појма немам најверојатно го имам помешано со друг парфем
а иначе сум од прилеп и тие се цените незнам вас во скопје мозеби ви креваат цените:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom