Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Кога како, ама најчесто купувам Lola од Рубин Кармин.. ми се допаѓа мирисот, не е многу јак, а убаво мириса... ама се случува некогаш и друг да купам, зависи како сум расположена. :icon_lol:

Последен парфем што го добив на поклон и е феноменален, летен енд вери сеншуал е Rock´ Rose на валентино.
Rock%20n'%20Rose%20Couture.jpg

Моментално ги имам Ангели и демони од Живанши, Вери иризистибл исто од Живанши, Тру глоу од Авон, Guess од Guess, но сеуште трагам по Flower Oriental by Kenzo неможам да го најдам никаде за жал.

Јас сум на "Glow" Rulzzzzz на Jennifer Lopez :pipi:

Ваков
2012d.jpg

и ваков
45EC8_2.jpg
со се' aftershave.

B.U. TRENDY, B.U. HEARTBEAT, i noviot C-THRU i NAOMI

Go obozavam light blue na d&g Cool water na Davidoff i omnia crystalline na Bvlgary!site tri mi se ekstra so ogled na toa so sakam svezi parfemi so citrus nota a mrazam slatki i cvetni...bljak

Medea напиша:
Плачам за стариот Bu free, со зелена амбалажа, не се произведува веќе, а тој мирис ми е обележје на се што се вика младост:(

Во наредниот каталог на Авон има нов парфем, Urban Flowers Rome, мириса исто како BU Free. Инаку ги обожавам и BU, нема кој го немам користено. Најомилени ми беа од старите тој жолтиот, првиот (сега истиот се вика WILD), а сега ги сакам DREAMY и ICY- ги имав добиено на подарок од драга личност, не за друго. Јас кога си купувам преферирам оригинали, а може спомнав дека омилени ми се на Нина Ричи, Живанши и Лакост.

Омилен парфем? Па повеќе се:)
Најмногу ги сакам оној најстариот на Naomi Campbell, Wish Chopard, Roshas Aqua Woman, Black XS, Miss Sixty Elixir, Versace Cristal Noir, Icy Cold-Davidoff, Christian Lacroix Rouge, Be Kissable od Avon.:)

Обично ги земам овие ... Jaccomo de jaccomo и diablo blue , Последниот што го зедов е од David Beckam колекцијата и може да се каже дека е кул..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom