Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Alita za Kuros si vo pravo mirisa bash mazest i ako e star parfem .. Ralph L Polo black mi se sviga isto a zenski Promesse od Cacharel.

Abe Davidoff i toa maski,,najbolja stvar.Mirisa dolgo i prekrasno.Site znaat deka tuka sum pominala...mmmmmm...;)

28039765.jpg

САМО HUGO BOSS!!!!
АМА збориме за оригинал...И мушки и женски!!!

8930745.jpg

A да за малку ќе заборавев...
За машки посебно ми се допаѓа Str8 и тоа зелен... Можеби поради една личност и секогаш кога ќе го мириснам ми буди пријатни спомени, ме потсеќа на она добра,добра стара времена...

2524.jpg

kristijan dior - mislam deka nikogas nema da go smenam, a moze i ke go smenam za davidof

KoNtEjNeR напиша:
kristijan dior - mislam deka nikogas nema da go smenam, a moze i ke go smenam za davidof

ima golema razlika vo mirisot na tie dva parfemi...ako si naviknat na cristian dior...mozebi mozes da probash dune...neznam za koj cristian dior zboruvash?

Allita напиша:
ima golema razlika vo mirisot na tie dva parfemi...ako si naviknat na cristian dior...mozebi mozes da probash dune...neznam za koj cristian dior zboruvash?

[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]dior higther energi :) abe ne mi bese za slicnos :) ali i davidovot mi se svigja kako mirisa :) ali dior si e ... extra :)[/SIZE][/FONT]

Vaka, od parfemi koristam:
- Hugo Boss ;
- Givenchy ;
- i sekako neodminliviot Armani Mania (na Giorgio Armani) .

Posle bricenje koristam balsam Ralf Lauren Romance.

PS. Kolku za da bidam pojasen, gi dobivam od USA.

Моментално го користам Колосеум,копија од Рома,може да се најде за 230ден:)А од женските парфеми го обажавам Light Blue,какви само спомени ми буди......ауууу!

uvek sakam da mirisam ubavo pa taka si imam omileni parfemcinja kako

zivanshi i zan pol gotje (me mrzi da idam do soba da procitam kako se pisuvaat pravilno)

Од парфеми моментално имам Gucci rush i Hugo Boss a od kolоnska voda STR8 i уште 2-3 парфема кои ги зедов за 500 ден така за по дома :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom