Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Very Irresistible de Givenchy. Zakoooooon!!! I Puma Woman e mn dobar isto. A isto taka MaxMara,Benneton Pink,Dolce Vita-Dior...imam uste mnogu :wink:

Oд сите кои сум ги користела, овој намногу ми се допаѓа (сега за сега).
1055624272246_PC_Chance_1_7_edt.jpg

И овој ми се допаѓа
1047743285801_MP_DG_Light_Blue.jpg

Momentalno imam Naomi Campbell i Bulgari i recisi site od Oriflame :)
Ama parfem sto najmnogu mi se dopaga e Christian Dior

Внимателно со дезодорансите

desodorans.jpg
Ако имате чувствителна кожа би требало да избегнувате дезодоранси кои содржат одредени хемиски материи, потврдија две меѓународни истражувања.

Дерматолозите тврдат дека алдехидите, кои ги содржат многу дезодоранси можат да предизвикаат алергија.

Ако имате чувствителна кожа најдобро е да користите природни безмирисни производи или пред да купите дезодоранс внимателно прочитајте го неговиот состав.

Јам користам претежно овошни и лесни парфеми. Користам стик, а не дезодоранс дека од дезодорансот (од било кој) многу ме чешаше под мишка. Иначе од дома не излегувам без парфем, најчесто ставам BU, C-Thru или Escada. Во лето го ставам ескада. Не препорачувам да се купуваат парфеми и дезодоранси од пазар, нити некои непроверени дека може да имаат некои штетни хемикалии кој предизвикуваат алергии и сл.

bre so parfemive...
Orginal parfem so go imam a tatkomi mi go ima kupeno od free shop e Aqua Di Jio zenskiot.
A vaka cat pat parfemi gi koristam momentalno Divine od Oriflame,BU-ICY I TRENDY i imam eden na tocenje zemeno se vika hipnotic poison

32558334874601048106510064_MC_Drakkar.jpg

moze li nekade vo sk da se najde ???

Poeme - najdobar parfem shto go imam koristeno

lesbellesdericci7yj.jpg

LES BELLES-NINNA RICCI

beautifulperfumes1884339733803.jpg

MYSTERY-NAOMI CAMPBELL

p2521mn.jpg

LE MALE-JEAN PAUL GAULTTER

NeRtHuS_ErDa напиша:
p2521mn.jpg

LE MALE-JEAN PAUL GAULTTER

Овој парфем го користи секој втор! Не можам да го поднесам..:lut:
Мaшки парфем.. само str8 и тоа црниот.:icon_cool:music3:

The`bItCh напиша:
Овој парфем го користи секој втор! Не можам да го поднесам..:lut:
Мaшки парфем.. само str8 и тоа црниот.:icon_cool:music3:
LoL... abe dobar bese parfemov ali malce poodamna koa u Makedonija ne go nosese sekoj vtor (brat mi go imase kupeno ali od Italija)... ali sea skoro sekoj go nosi:(

Od zenski parfemi najveke gi sakam od Armani "She" I "Addict" od Dior a od muski Sculpture...nema nisto posexy od musko so ovoj parfem

Roma e zakon za mazi!!! Samo toj go koristam!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom