Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Bleu De Chanel

Го платив околу 4000 и ептен е убав и женските многу го сакаат:)

Парфемов е ѕверски!
nd.6759.jpg

Секое машко барем еден од овие треба да има :)
Ги имам сите некои пола некои прикрај а ги купив од Америка кога работев на брод а и еден од Авон ми се бендиса многу го има на сликата, само не сум сигурен овие во Македонија што се продаваат во Космо и слични продавници дали се со ист квалитет, гледам цената и е приближно иста по 50$-80$ се во Америка и тука од 2000 до 5000 ден
untitled.JPG

Во принцип не се лупам од земја да купувам скапи парфеми.Користам колекција str8 или Denim и имам повеќе парчина(дома,во кола.....)и секогаш сум парфимиран

vo amerika so edna dnevnica ke kupis skap parfem na primer Acqua Di Gio a kaj nas so edna dnevnica mozis mozis samo da kupis str8 i toa pola prazen

vo amerika so edna dnevnica ke kupis skap parfem na primer Acqua Di Gio a kaj nas so edna dnevnica mozis mozis samo da kupis str8 i toa pola prazen

А да само што лименката ја чуваат на полица,а парфемот под кључ

Miami.jpg

Ова го користам во последо време,не е многу скап парфем,а многу е убав,барем за мене

GIVENCHY PLAY
file_1_21.jpg

PACO RABANNE BLACK X'S( mn dobar, spored mene najdobro od Paco, podobro od 1 Milion)
ecbbec548fbcfaafdd5a9b16f3f7f6869feedd3b.jpg

CK EUPHORIA
ckeuphoria100mledtsprayformen7925.jpeg

CAROLINA HERRERA 212 VIP
md_carolina-herrera-212-vip-men1001.jpg

a najmnogu komplimenti od zenskiot svet i ALL TIME BEST sporen mene
CAROLINA HERRERA 212 SEXY MEN
7581.jpg

ili bil osto od CH - nema promasaj, No-1 spored mene medju parfemite

Како ви се даваат бе по 3-4000 за 100 мл парфем?
Па рачунај малце, тој парфем го користеш 1 година, а овие нашите се за два месеци и ако купиш 6 STR8 парфеми во годината по 500 ден еве ти 3000 :)

img6165_37016_big.jpg

Штотуку купен до сега само пофалби имав за обичната "тајна".......сега ќе видиме златнава тајна како ќе се покаже,инаку преубаво мириса. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom