Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
givenchy-play-for-her-fragrance.jpg

Прекрасен е, само што го купив.

Имам еден проблем, може ли да ме советува некој кој парфем е поубав..
J'adore од Dior или Euphoria од Kelvin Clain?
ако може некое девојче кое ги има пробано парфемиве да ми даде совет кој парфем е поубав за поклон :)
Euphoria дефинитивно!

ми го донесоа за роденден, го има во тоа парфимеријата на тинекс што е, околу 1200 е мислам
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 01:03 ---
Имам еден проблем, може ли да ме советува некој кој парфем е поубав..
J'adore од Dior или Euphoria од Kelvin Clain?
ако може некое девојче кое ги има пробано парфемиве да ми даде совет кој парфем е поубав за поклон :)
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 01:12 ---
иначе моментално користам Dolce & Gabbana The One и Antonio Banderas - Seduction in black, го имам и Ascendant од Орифлејм, а пред месец-два го потрошив Pure од Hugo Boss.
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 01:19 ---
иначе ако некој сака било кој парфем, можам да нарачам, се разбира по набавна цена...

Јас ги љубам и двата, ама појќе би за Еuphoria.Битно шо и да одбериш немат да згрешиш:giggle:

Go dobiv poklon i mnogu si go sakam :pipi:

PR%2BBlack%2BXS%2BWmn.jpg

Го има ли негде овој модел на сликата што е ? Јас имав поклон од странство ваков, ми се потроши , и после неможев да најдам ист таков овдека , све други пакувања и мирисот е различен. Иначе фантастичен парфем :)

Овие 3 најчесто ...

Attachments

• marc-jacobs-lola-women-perfume-3-4-oz-6307c.jpg
    marc-jacobs-lola-women-perfume-3-4-oz-6307c.jpg
    30,6 KB · Прегледи: 7
  • la-rive-forever~l_459301.jpg
    la-rive-forever~l_459301.jpg
    44,5 KB · Прегледи: 7
  • justice-perfume-irony[6].jpg
    justice-perfume-irony[6].jpg
    42 KB · Прегледи: 8
Го има ли негде овој модел на сликата што е ? Јас имав поклон од странство ваков, ми се потроши , и после неможев да најдам ист таков овдека , све други пакувања и мирисот е различен. Иначе фантастичен парфем :)
Незнам јас го купив од free shop , од тука не сум го зимал. Ама таму има попусти само да дознаеш кога се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom