Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
n63218375264_131.jpg

Имав Адидс, ептен ми се свиѓаше, го потрошив за 2 недели и уш еднаш не ми купија :pos:
Имам B.U за секој ден, и еве сеа пред 2-3 дена ми се потроши Пумата за посвечани пригоди. :(

45566134-300x300-0-0_Puma+Puma+Create+By+Puma+For+Women+Eau+De+Toilette.jpg

Дефинитивно најдобар парфем шо сум го имала. Ептен ми одговарат и сеа роденден се ближит, планирам да си купам 3 шишенца, за секој случај :pos:

Користам парфем кој се вика Armani.
Купувајте го има и наливен верувајте многу е добар и привлечен.

Ај препорака за некој машки парфем со мирис на смоква?Имав порано ама пошто не го купував јас незнам како се вика :toe:

Иначе користам моментално Emporio Armani.

Ај препорака за некој машки парфем со мирис на смоква?Имав порано ама пошто не го купував јас незнам како се вика :toe:

Иначе користам моментално Emporio Armani.
kolku pari e ovaj??

користам секакви парфеми и од нежни до јаки... претпрочитам да се оригинал (не за да бидам фенси, туку пуна сум алергии и сакам да ми траае парфемот,а не да ми трае 5 мин. и да ми остави дупка у врат)

мојот избор е

D&G-light blue, Gucci Rush 2, Escada-Magnetism, Armani - White, Ninna by Nina Ricci, CH - Carolina Herera, V by Valentino, Polo Sport - Ralf Lauren, GAP, Benetton Hot, Boss - Deep Red, Calvin Clein -Euforia

1 millione Paco Rabanne.
Blag,i mnogu devojki mi go svigjaat parfemcheto(malce moram da se pofalam :pipi:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom