Парфеми

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390

Britney Spears
Hidden Fantasy
Волшебен е :pipi:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.599
Имав Адидс, ептен ми се свиѓаше, го потрошив за 2 недели и уш еднаш не ми купија :pos:
Имам B.U за секој ден, и еве сеа пред 2-3 дена ми се потроши Пумата за посвечани пригоди. :(

Дефинитивно најдобар парфем шо сум го имала. Ептен ми одговарат и сеа роденден се ближит, планирам да си купам 3 шишенца, за секој случај :pos:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Користам парфем кој се вика Armani.
Купувајте го има и наливен верувајте многу е добар и привлечен.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Ај препорака за некој машки парфем со мирис на смоква?Имав порано ама пошто не го купував јас незнам како се вика :toe:

Иначе користам моментално Emporio Armani.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Ај препорака за некој машки парфем со мирис на смоква?Имав порано ама пошто не го купував јас незнам како се вика :toe:

Иначе користам моментално Emporio Armani.
kolku pari e ovaj??

Член од
17 ноември 2009
Мислења
84
Поени од реакции
7
користам секакви парфеми и од нежни до јаки... претпрочитам да се оригинал (не за да бидам фенси, туку пуна сум алергии и сакам да ми траае парфемот,а не да ми трае 5 мин. и да ми остави дупка у врат)

мојот избор е

D&G-light blue, Gucci Rush 2, Escada-Magnetism, Armani - White, Ninna by Nina Ricci, CH - Carolina Herera, V by Valentino, Polo Sport - Ralf Lauren, GAP, Benetton Hot, Boss - Deep Red, Calvin Clein -Euforia

Член од
18 ноември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
14
1 millione Paco Rabanne.
Blag,i mnogu devojki mi go svigjaat parfemcheto(malce moram da se pofalam :pipi:)

Kajgana Shop

На врв Bottom