Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално користам 4 парфеми:Boss Femme,најновиот од Gucci,Еstee Lauder-Emerald Green и Baby Doll Yves Saint Lorain.Првите 2 се полетни и лесни а вторите се така малце позимски

Cat Deluxe - Naomi Campbell свежи и нежни ноти ааааах......

"Ambre" на Балдесарини. Нов, убав.

Ол тајм фејворит - Гучи фор мен.

Сите парфеми од "Avon" ми се допагаат , а моментално го користам Trueglow

212 On Ice .. Закон парфем

Neznam dali prethodno sum spomenal ama Hugo Bos e najzakon parfem...:)
*izvinete za латиницата не видов :)

hmmm...za mene samo maski parfemi, kakvi i da se, od kaj i da se...pa neli se najubavi? :smir:

Sheer Summer od Ghost,Woman od Gai Mattiolo,Champs Elysees od Guerlain,Obsession od Calvin Klein,Just Cavalli od Roberto Cavalli (vo momentov),a ponataka,zavisi od raspolozenie.

XS, Gucci Envy, Michael Kors(закон парфем по 2-3 месеца ми миресеше палтото со 4-5 пати да се прснам),.... моментално користам Midnight i Sculpture

незнам дали некој го има пробано KING се вика,од Алкалоид е, наш... закон е машки парфем, и кожата многу ми го прифаќа. а успат ставам и HUGO BOSS синиот...

dolce and cabana - light blue
i
hillary duff - with love fragrance

Па во мојата ”домашна колекција” секогаш место заземаат два парфема. Секогаш ги делам на секојдневен парфем и парфем за посебни пригоди, исто како и облеката.

Веќе подолго време се користам со два парфема:
"BOSS intense"-одличен секјдневен парфем. Добра мешавина од свежината на лимонот и смирувачкото дејство од планинските билки. Одлична мирисна терапија која го крева расположението во текот на секојдневниот напор.
"Tramp"-иако Д.Трамп не спаѓа во моите омилени личности, сепак овој парфем има навистина нешто специјално. Го користам само во посебни прилики, затоа што има ”потежок” мирис, но сепак доволни се две капки за да се чуствувате посебно, свечено и елегантно.

Што се однесува до машки парфеми обожувам кога ќе почуствувам како од машко допира "De Marco" или "Str8 green". Исто така за посебни и секојдневни прилики, соодветно.

D&G Light Blue
Naomi Campell Cat deluxe
kylie minogue darling

tie se moite parfemi sega za sega

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom