Папагали (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
17?! Кај ги чуваш бе брат. [emoji102]
Дел дома дел во волиета обложена со термопан стакло[DOUBLEPOST=1480368528][/DOUBLEPOST]
17?! Кај ги чуваш бе брат. [emoji102]
Дел дома дел во волиета обложена со термопан стакло[DOUBLEPOST=1480368569][/DOUBLEPOST]
Дел дома дел во волиета обложена со термопан стакло[DOUBLEPOST=1480368528][/DOUBLEPOST]
Дел дома дел во волиета обложена со термопан стакло
Инаку имам видео кај што ги галам..сите се питоми

Дел дома дел во волиета обложена со термопан стакло[DOUBLEPOST=1480368569][/DOUBLEPOST]
Инаку имам видео кај што ги галам..сите се питоми
Ај пушти го видеото :)

Овие сите се рачно хранети та толку питоми ? Ухх, камо ја да можев овие моите дивјаци да ги сприпитомам ама тешко.

Овие сите се рачно хранети та толку питоми ? Ухх, камо ја да можев овие моите дивјаци да ги сприпитомам ама тешко.
И мојве се тешка дивурија. Очигледно е потребен талент за вака. Ко јагниња се види ги. 100 пати го изгледав видеото. Лелеее кои лошотии имам јаа, страшно.

Ниедно не е рачно хрането..само розенколисот дома е рачно хранет..и кико го нашол видеото највероватно на facebook :D

Мојот се навлече на Еурокрем, а и на повеќето ``човечки`` јадења:pos:

31287181786_bf717a1ab3_b.jpg

Što da mu pravam.....a se jadi go faća histerija i toj da "sedni" na masa.

Gledame samo meso da ne fati. Najomileni mu se špageti, morkov, banana i pred se semki od jabolko.

Пак ќе го раскажам случајот кога розеколинсот му ги иструпи на татко ми сите чекови :pos:

Ги ставил на маса кога дојде од работа, а заборавил дека има дома напаст. После тоа мораше да се црви во банката барајќи други чекови:uzi:

Пак ќе го раскажам случајот кога розеколинсот му ги иструпи на татко ми сите чекови :pos:

Ги ставил на маса кога дојде од работа, а заборавил дека има дома напаст. После тоа мораше да се црви во банката барајќи други чекови:uzi:
Ај тоа, мојов ги гризе каблите по дома како гризини... :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom