Mundell
тој со бројките
- Член од
- 24 септември 2014
- Мислења
- 628
- Поени од реакции
- 1.068
LepotaБлазе тебе[DOUBLEPOST=1479071219][/DOUBLEPOST]Ако немавте до сега видено..еве како изгледа пиранаПрегледај го приврзокот 159883
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LepotaБлазе тебе[DOUBLEPOST=1479071219][/DOUBLEPOST]Ако немавте до сега видено..еве како изгледа пиранаПрегледај го приврзокот 159883
Другар и пишти и ме каса и го сакам најмногу на цел свет..нема да згрешиш верувај..не сум видел попаметен и поинтересен папагал..инаку почна да се навикнува на мене и не ме остава на раат..кога гледам телевизија пишти да му обратиш внимание..исто и кога равотам на компјутер пола тастатура е моја пола негова..и цело време е до мене..сам не сака да го оставаш и е многу љубопитен, се сака да види да чепни да касне..инаку обожава да гледа птици на ПЦ си гледаме заедноGo skroti li, pocna li da se privrzuva so tebe?
Najdov odgleduvac koj se soglasi da mu gi dadam tigricite (vooduseven e od plavoto tigresto so rigi) a toj da mi dade mlad rozenkolis samo uste malku da potporasne.
Dali pishti, dali se podnesuva?!
Poznavam covek sto negoviot rozenkolis e tolku privrzan sto I na terassa si stoi do nego, mu pravi free flight I si se vrakjaPiši mi adresa da ti gi pratam Demetrinite
Gratis dobivaš i Helexi.
Koga ke se privrzi do tebe, završi filmot so tvojata sloboda. Nema da ostava nikoj do tebe da se priberi
Пробај онлајн на алиекспрес..[DOUBLEPOST=1479301170][/DOUBLEPOST]Дечки,имам мисла што долго време сакам да ја направам.,а тоа е елече за нимфава моја за да може надвор да ја пуштам.Знаете ли каде во која продавница,во Скопје,може да купам?!
Вака изгледаат,еднаш забележав на Реклама5 за 400 ден. ги продаваше еден,одамна.
![]()
Ако го раниш од мал можно е..и јас сум видел[DOUBLEPOST=1479301516][/DOUBLEPOST]Poznavam covek sto negoviot rozenkolis e tolku privrzan sto I na terassa si stoi do nego, mu pravi free flight I si se vrakja
E takva ptica sakam
Parrot Adjustable Bird Harness Leash Anti-bite Multicolor Light Soft FashionДечки,имам мисла што долго време сакам да ја направам.,а тоа е елече за нимфава моја за да може надвор да ја пуштам.Знаете ли каде во која продавница,во Скопје,може да купам?!
Вака изгледаат,еднаш забележав на Реклама5 за 400 ден. ги продаваше еден,одамна.
![]()
Mojot beše bukvalno takov. Ednaš na moite im izbega a mene koga me vide mi sleta od drvoto na ramo i si go vnesov domaPoznavam covek sto negoviot rozenkolis e tolku privrzan sto I na terassa si stoi do nego, mu pravi free flight I si se vrakja
E takva ptica sakam
Ги мењам наскоро за розенколис, за две три недели. До тогаш ќе се опорават ваљдаTrampaj go so nekoj . Vidi ovie trgovcite so papagali prašaj gi. No prvo zaleči im gi ranite. Nikoj ne ti prima očerupan papagal
Аман бе братЛуѓе тигрициве мои се истепале. Машкото е лом, крвишта на сегде. Ова досега не се случило откако ги имам. Ги пуштив у соба и затворив врата отидов на работа. Кога се вратив, пердуви у соба , со отварањето завев пердуви на сегде. Ја гледам женката расчеречена у кафез стои а мушкиот го нема, гледам на земја стуткан со раширени крила, искокасан ко мачка да го фатила. Не можеше да летне и го фатив со крпче видов од стомак крв му тече, од ноздри, од крило од клун и пола јазик му е искасан. Земав хидроген и го испрскав на крвавите делови, а после го намачкав мелем со невен маст. Женката ја стаив у друг кафез овој во неговиот . Да беше пуштена нинфата ајде, да го распарчила така, ама не. Сега стои стутакно во кафез на земја, како пред смрт! Многу е агресивно женското, премногу! Чаре некое ?
Фала тиМногу убави птици имаш дечко.![]()