Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во секој пет шоп ги има, моево почна да збори *_* Цената им е 450 денари. Па пушти ни слика да видиме какво си земал/аKaj mozam isto vakvo da najdam? ^^
Девојка еЖенско 100%
А виде јадење и одма прв се нацртува
Па него како![]()
![]()
Во секој пет шоп ги има, моево почна да збори *_* Цената им е 450 денари. Па пушти ни слика да видиме какво си земал/а[DOUBLEPOST=1458748770][/DOUBLEPOST]
Девојка е[DOUBLEPOST=1458749137][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 142062Прегледај го приврзокот 142063
Моево почна да лета,ама само јас кога го вадам од кафез...инаку душа се и' нај од се' насабајле нема шанси да се успиеш, дури не станеш да го извадиш од кафез да "сврти" еден круг не престанува да рика![]()
На Александар папагалите огрлицата им се појавува после втората година,ако му се појави е машко,ако не, женско,така знам јас.Си купив Александар ете го в кафез ко будала дреми. Денес му е прв ден планирам 5-6 дена да не го гибам да седи в кафез дури не ја запознај подобро околината после 5тиот ден планирам да му ја извадам храната од натре и да го остам 1 ден без храна па наредниот ден да пробам преку решетки да му дадам сончоглед или нешто слично така да прам исто 5-6 дена за покасно да пробам 10тина дена од рака в кафез да го ранам.
4-5 месеци имал мислам од одгледувач го зедов сеуште нема огрлица т.е. прстен околу вратот нит има почнато да му се формира што наводно значело дека е млад
Би успеал вака да го спитомам или?
Izlezi i ako imate vasha svirka mozhe i kje se vrati. Zavisi i kolku vreme bil kaj tebe. Jas imav tigrica shto mi se vrati po svirkaЕте мала невнимателност и ојде дивјакот мој. Во шумата е во близина ама нема чанси да го фатам. Освен ако не се врати. Ама уште е студено. Ќе смрзне вечерва. Еххх глупо пиле. Требаше да му ги скратам крилата.
Izlezi i ako imate vasha svirka mozhe i kje se vrati. Zavisi i kolku vreme bil kaj tebe. Jas imav tigrica shto mi se vrati po svirkaama beshe epten privrzan za nas.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
Арогантно копиле
Извини брат, знам не е смешно, и мене ми избега исто така да сочувствувам со тебе ама ме изнасмеа како го опиша.
Знам, знам, опасно интелигентни се птици, прават само што им одговараАбе таков е не се плаши туку сака дистанца и лош е ако не сака да се гали крека и напаѓа. А навечер е питом ми стоеше на прст вежбаме заедно. Ама на сабајле на тераса кога го вадев се правеше важен. Многу е паметен нема да ме чуди да се врати.