честа
Спор
Дечки сакам да земам тигрица, би ми препорачале ли место од каде да земам, исто и кафез и храна и сите зарзавати и колку ќе ме кошта? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почекај април да дојде и земи си,во март почнуваат нови легла да се пилат,сега може да ти продадат од лани,но најдобро е сосема младо папагалче да си земеш што е сеуште неопитно и неоформен карактер,а не искусен.поззДечки сакам да земам тигрица, би ми препорачале ли место од каде да земам, исто и кафез и храна и сите зарзавати и колку ќе ме кошта?![]()
Да,тргни ги оти за џабе само че ти ослаби со лежење,ќе стане агресивен и све ова.Во темница извади ги јајцата и фрли ги и гнездо ако направил земи гоПапагалот ми снесе 2 јајца иако се неплодни си лежи врз нив...дали да ги тргнам од кафезот или ?
Епа ако си го купил денес или вчера,во текот на оваа недела неверувам да јаде.Мојот папагал пројаде дури на 5 денИмам тигрица жолто-зелен , но има еден проблем.Стои цело време на едно место на површината на кафезот , му дадов храна и вода несака ништо само си седи на едно место незнам што да правам .Ве молам помогнете.
Го чувам 2 годиниЕпа ако си го купил денес или вчера,во текот на оваа недела неверувам да јаде.Мојот папагал пројаде дури на 5 ден![]()
Тогаш гледај го за повреда,може причините да са многубројни од повреда до уплашеност.Го чувам 2 години
И јас мислам дека е болноИмам тигрица жолто-зелен , но има еден проблем.Стои цело време на едно место на површината на кафезот , му дадов храна и вода несака ништо само си седи на едно место незнам што да правам .Ве молам помогнете.
Колку пари отприлика се продаваат овие папагали?