Папагали (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Остај ја вратницата отворена и пушти му на телефон звуци од папагали , гарант излегува[DOUBLEPOST=1463230624][/DOUBLEPOST]
Остај ја вратницата отворена и пушти му на телефон звуци од папагали , гарант излегува
Hahah, se e probano.. u soba so otvera vraticka I prozor otvoren I ptici na pragce od prozor zastanuvaat i peat, badijala...

f7746cd716fabaaeed9a86e024bf46ea.jpg
d2f2b2ce685adff1bc72f8f74e8c44cb.jpg
еве ги дивјац
ите

Sent from my 6050Y using Tapatalk

Дали го гледаш машкиот како е секогаш застанат во одбрамбен став ако треба да ја штити женката. Секогаш погледот му е нанапред од каде би доаѓала опасноста по неа:vozbud:

Какво штитење? Со кој прв ќе избега? Ебате мажот :D
Ја па мислев мене мегледа со наколоност тој сакал да ме тепа :D. Ама кога ќе му покажам милетче заворава на женката , гледА стомакот да го наполни.

Сите пагали се лакоми. Подрчни створења од нив нема:boksix:

Ma ima srekja shto ne go lansirav sabajle preku prozor. Vreska li vreska, pojako I pojako. Ludak

И мојот е таков кога е или гладен или му се капи. Еве во моментов се капеше и дури не се избања не се трпеше никако. Вака изгледа после бањањето:

27018839946_57e18e6545_b.jpg

И мојот е таков кога е или гладен или му се капи. Еве во моментов се капеше и дури не се избања не се трпеше никако. Вака изгледа после бањањето:

27018839946_57e18e6545_b.jpg
Сними едно видео пред и после капење. Што се однесува до мојве тарзановци неќат никако0 во кафез. Секој ден се бркаме па морам со раце да ги ставам. Ме научија дека ги затворам па сега додека едниот јаде другиот држи стража :D

Imam edno video malku ponazad

Многу убав Александар(мислам дека е од поголемите) во продавница за миленичина во Прилеп. Цело време вратничето му стои отворено, а излегува само ако му подадеш рака и ги изнесиш надвор. Многу е тром и голем. Вака го сликав на рамото на моето дете(нормално ја кропнав сликата). И во живо изгледа како да е вештачки, т.е. кукла. Многу живи бои има.

Ако некого го интересира, цената е 25 000 денари

26530260994_614c3cb31c_b.jpg

И на крај кога детето го оставаше папагалот на вратничето, тој се заврти и го подигна клунот...и девојчето што работеше тука рече папагалот сака да те баци:aplauz:

Но таа слика не би ја постирал, ипак деца мислам дека не треба да се прикажуваат по интернети

И на крај кога детето го оставаше папагалот на вратничето, тој се заврти и го подигна клунот...и девојчето што работеше тука рече папагалот сака да те баци:aplauz:

Но таа слика не би ја постирал, ипак деца мислам дека не треба да се прикажуваат по интернети
Замагли ја фацата и ти па, зошто да не се прикажуват, што толку?
Освен ако има голотија.

Многу убав Александар(мислам дека е од поголемите) во продавница за миленичина во Прилеп. Цело време вратничето му стои отворено, а излегува само ако му подадеш рака и ги изнесиш надвор. Многу е тром и голем. Вака го сликав на рамото на моето дете(нормално ја кропнав сликата). И во живо изгледа како да е вештачки, т.е. кукла. Многу живи бои има.

Ако некого го интересира, цената е 25 000 денари

26530260994_614c3cb31c_b.jpg
25 000 ?? То е многу ..ама стварно е кукла

Зошто тигрицава рика секое сабајле? Веќе стана неподнослива

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom