коцка
Curiouser and curiouser!

Кога ќе ме види одма главата доле и спремен е за чешкање

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вероватно е стар за да се менува во однесувањето. Како и кај луѓето промената на навиките се прави во што помлади години. А овој вероватно доживувал ``лошо детство``
Имам чуено лош муабет, дека многу од пилињава се шверцани, а многу-многу по продавнициве, ај што не разбираат, па не ги ни третираат хумано. .. башка што лажат за староста!Ветеринарот ми кажа дека нема поише од 2 год, за една година се смени доста ама не лета на пример, може, ама не лета, се осеќа сигурен само врз кафезот и сега и на рамо кај мене. Му требаа 7 месеци да сфати дека звончето е играчка, салатата се јаде, вода и од чаша се пие...претходно само ги гледаше, многу беше чуден
Пред многу години патувајќи во воз сретнав кондуктер кој на времето препродавал птици. Какви све методи на криење користеле шверцерите е страшно. Исто како дрога да се носи. Ги опијанувале и ги ределе со врзани крила и клунови во вратите од колите, по торби....жалосноИмам чуено лош муабет, дека многу од пилињава се шверцани, а многу-многу по продавнициве, ај што не разбираат, па не ги ни третираат хумано. .. башка што лажат за староста!
Затоа од домашна одгледувачница се бубачиња[DOUBLEPOST=1463169739][/DOUBLEPOST]Имам чуено лош муабет, дека многу од пилињава се шверцани, а многу-многу по продавнициве, ај што не разбираат, па не ги ни третираат хумано. .. башка што лажат за староста!
Земај ти уште 2 па ќе земам и јас уште 2 хехе ..уште неколку бои ми фалат па ќе апдејтовам..инаку сите ми се срцки и многу се милиЛеле прекрасни се. Сега ме правиш уште два да земам
Еден апдејт на моите два. Некако многу се караат. Ама знам дека дивјакот е проблем пошто е саможив и своеглав и многу љубоморен на играчките и нишалката. Женката е душа, се спитоми повеќе од машкиот. Имаме ритуал навечер да ме чешкаат за брада. Ги научив да ми јадат од уста. Ќе земам мало гранче милет и го грицкаат. Машкиот бегаше како попарен од тоа, ама женкава виде слатко дека е и го грабна, па по неа и тој се научи. Мене некако полесно ми оди да ги тренирам двајцата него посебно зошто љубоморат еден на друг и се копираат. Што прави едниот другиот не остава покусо.
Александар е ?Убава боја