Остај ја вратницата отворена и пушти му на телефон звуци од папагали , гарант излегува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај ја вратницата отворена и пушти му на телефон звуци од папагали , гарант излегува.
Hahah, se e probano.. u soba so otvera vraticka I prozor otvoren I ptici na pragce od prozor zastanuvaat i peat, badijala...Остај ја вратницата отворена и пушти му на телефон звуци од папагали , гарант излегува[DOUBLEPOST=1463230624][/DOUBLEPOST]
Остај ја вратницата отворена и пушти му на телефон звуци од папагали , гарант излегува
Сними едно видео пред и после капење. Што се однесува до мојве тарзановци неќат никако0 во кафез. Секој ден се бркаме па морам со раце да ги ставам. Ме научија дека ги затворам па сега додека едниот јаде другиот држи стражаИ мојот е таков кога е или гладен или му се капи. Еве во моментов се капеше и дури не се избања не се трпеше никако. Вака изгледа после бањањето:
![]()
Замагли ја фацата и ти па, зошто да не се прикажуват, што толку?И на крај кога детето го оставаше папагалот на вратничето, тој се заврти и го подигна клунот...и девојчето што работеше тука рече папагалот сака да те баци
Но таа слика не би ја постирал, ипак деца мислам дека не треба да се прикажуваат по интернети
25 000 ?? То е многу ..ама стварно е куклаМногу убав Александар(мислам дека е од поголемите) во продавница за миленичина во Прилеп. Цело време вратничето му стои отворено, а излегува само ако му подадеш рака и ги изнесиш надвор. Многу е тром и голем. Вака го сликав на рамото на моето дете(нормално ја кропнав сликата). И во живо изгледа како да е вештачки, т.е. кукла. Многу живи бои има.
Ако некого го интересира, цената е 25 000 денари
![]()