Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно вакво http://www.thehindu.com/multimedia/dynamic/00358/16bgdpkPhotoexhibit_358462e.jpg секако напраено со памук....Мислам дека на папагалчево му е ладно во кафез, зошто кога ќе го пуштам ми се бута во врат или во коса и таму си спие. Предлог некој што да му ставам внатре?
Да, може. Не го лупи јаболкото, бидејќи коричката и ја сакаат. Јас на птицава моја и давам морковче и јаболко само. Морковче обожава. А зелката не знам колку е сигурна.... јас не би давал зелка. ПоззДруштво,гледав по разни форуми дека можело и овошје и зеленчук да им се дава...пример јаболко,зелка ова она..(на тигриците)
Како да им дадам..да излупам лушка од јаболко и да им ја дадам ...?
дајте help малку![]()
Zdravo, kako prvo srekna nova godina na site vas i vi posakuvam vo prv red zdravje, uspesi i se najubavo vo idniot zivotA vtoro bi sakal da vi gi pokazam nekolku fotografii od mojot nov prijatel Kiwi
(papagal braunouhi ili kako sto uste gi narekuvaat Conure green-cheeked), 3 ipol godini star racno hranet
![]()
Жити се кај најде conure кај нас? Не ни знам како ги викаат на балканов овие само имам гледано клипчиња и ми оставиле впечаток на многу интересни птици...
Здраво... Имам едено папагалче ( тигрица ) веќе 1 година и 3 месеци...Само седи пред огледало..не лета многу и не пеј..а сега во последните 2 дена само седи стуткано и само јади...Ми треба помош.. Незнам што му е .Aко можи некој да ми поможи....![]()
![]()