Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Еј гледам не сте отвориле тема за школово...
Оваа година се запишав во гимназијата. Има некој што завршил или уште е таму (заглавил:helouда ми каже каква е ситуација, професори ова-она?
hahahhaa
Еј гледам не сте отвориле тема за школово...
Оваа година се запишав во гимназијата. Има некој што завршил или уште е таму (заглавил:helouда ми каже каква е ситуација, професори ова-она?
zakon e
diva liga ne si se zaebal sto si se zapisal
so sreka
pa ke pomines mn lesno posto mn popustaat inace ima gad profesori kako hemija silvana i ima edna vesna po matematika ama ako mozes glej sedni 1va klupa blizu nea i ke imas 2ka bez problem a da i glej da ne ja nerviras kamci po francuski ako imas toa izbrano poso ke se zaebes ja 3godini ne bev na polaganje sea bas u 4ta me ostai
kretenka
heheh
zakon e
diva liga ne si se zaebal sto si se zapisal
so sreka
pa ke pomines mn lesno posto mn popustaat inace ima gad profesori kako hemija silvana i ima edna vesna po matematika ama ako mozes glej sedni 1va klupa blizu nea i ke imas 2ka bez problem a da i glej da ne ja nerviras kamci po francuski ako imas toa izbrano poso ke se zaebes ja 3godini ne bev na polaganje sea bas u 4ta me ostai
kretenka
heheh
Хаха фала и на тебе Шм'кДаниел и од мене срека во новата учебна година![]()
![]()