Палачинки

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
САКАМ .. САКАМ .... САКАМ !!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Благи, солени, лути, кисели (додуша не сум пробал вакви :toe:) топли, ладни , полни, празни, со многу крем, без ич крем, преполнети (да тече се од нив), домашни, купечки, во биртија, во елитен ресторан, дома, направени од мајка ми, од другарка ми, од мене (иако не е добра идеја :) ) тазе, од пред недела дена, од пред два дена, залепени на таван, подизгорени, недопечени... aaah... you get the point!

Колку и да сум прејаден... секогаш има место за една палачинка :)

MAR MAR напиша:
мммммм обожавам палачинки, особено оние во Леонардо..... абе лудило
cn.gif
И јас истооо мх мх :)

Незнам дали беше тоа леонардо у охрид ама знам дека имаше палачинки Адам и Ева. САмо што не јадевме од тие палачинки него други полнети и беа ОГРОМНИ што одвај ги изедовме. Уф летово ако идам у Охрид обавезително идам таму на палачинки

точкест напиша:
Незнам дали беше тоа леонардо у охрид ама знам дека имаше палачинки Адам и Ева. САмо што не јадевме од тие палачинки него други полнети и беа ОГРОМНИ што одвај ги изедовме. Уф летово ако идам у Охрид обавезително идам таму на палачинки
Да во Охрид е и таму има најубави палачинки:smir:

Да, да, да 511 ммммммммммммммммм
шо се убааааи ама многу се бе ти дена после стомак боли, а пусто никако да ги оставам:baeh:

За среќа знам сам да си ги правам и се давам во нив.ПАЛАЧИНКИ се еден од најдобрите десерти евер!
Со што е можно повеќе крем(ЦРН нормално) и може и шлагче малце,едно 15 ќе бидат таман!

Ептен сакам палачинки и тоа највеќе си ги сакам тие што ми ги прави баба ми дома - по 7 на јадење и полн стомак.А највеќе ги сакам со црн еурокрем и банана.

Сакам палачинки со крем, Банани и шлаг од горе посебно една личност како ми ги прави најубави ми се

Obozavam palacinki so crn krem,babani i slag so cokoladen preliv. Mh mh milina :)

Строго благи со се во нив...ви препорачувам во Палма да јадете во Аеродром нема одбрана...

Zemzela напиша:
Строго благи со се во нив...ви препорачувам во Палма да јадете во Аеродром нема одбрана...

lelelel da ej najubavi se:):)

Да помине сесија ќе организирам палачинкијада па да видиме кој до каде е :pos:

Порано ги јадев само со црн крем и ништо друго.Ама откако додадов и банана...ммм...и до ден денес ги јадам во таа комбинација.

Вчера вечер јадев "палачинка со се'" од аматти, топ топ топ! и сникерсот е добра!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom