Палачинки

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Zemzela напиша:
Да помине сесија ќе организирам палачинкијада па да видиме кој до каде е :pos:

Каков збор е тоа еј:pos2::pos2::pos2:
Во секој случај штом има јадење,да не речам палачинки,таму сум!

sakam so kechap i majonez :wink: i so mnoooogu ama MNOGUU kreM :pos:

Znaci koj e raspolozen za palacinkijada vaka...vo cetvrtok vo 20:00 vo Palma Aerodrom da mrcneme nesto zasega se: Zemzela i Sussaro sigurni,Bushav ne potvrdil i taka...znaci prijavuvanje ovde pa ke se dogovorime za detalite...inace palacinkata e 100 max 110 denari ali vredi...

Пробајте вака: Кога ќе испечете една палачинка,прелијте ја со топено чоколадо и испрскајте со 1 мало лажиче бело вино (ама поквалитетно,не Смедеревка),редете ги така палачинките,како торта.Крајната се прелива само со чоколадо.Ммммммммммм.....убавоо..

Уф уф како ги јадаааам :) Еурокрем, Банана, Орев е ова е д бест палачинка евр :)

of,of,of,of,of,of,of,of ligi mi potekoa, so banana i slag

gi sakam palacinkite so krem, banana i da ima uste slag i cokoladen preliv mmm...

леле од сабајле до сега изедв 8 палацинки со крем и банана

Сега јадев вчаршија од Коза Ностра...уф какви сееее :)

јас ги сакам тие што ги прави сестра ми, зошто не прави често па кога кога ке ми донесе и без нисхто ми се убави (сепак со црн крем и бананче, не сакам шлаг и не сакам солени )

Палачинка со црн крем и издробена бисквита у него и така тоа фино лепо затворено и од горе настегано со шлаг и чоко прелив па па.Најлудо комбо ми е ова :)

Со црн крем банана ореви и шлаг,мммммм.обожавам палачинки и воопшто благо а најмногу ги сакам кога сум на диета и знам дека несмеам да ги јадам,ама :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom