concrete
alte Esel
Со вакви пишуванија, ке биде тежко да се постигне компромис со Г'рците !![]()
Повеке хитрост и дипломатичност требва !
[/COLOR]
A od koga navaka za kompromis se smeta GENOCIDOT na eden narod??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со вакви пишуванија, ке биде тежко да се постигне компромис со Г'рците !![]()
Повеке хитрост и дипломатичност требва !
[/COLOR]
Од когато РМ сака влез во НАТО и ЕУ !
И ние сме патиле премного од Грците, ама сега си м'лчим во името на добрососедството и по-убавата иднина !
Това се вика ДИПЛОМАЦИја ! :helou:
Може и така да се вика, но ние сме отдамна во НАТО и ЕУ, а вие - не ! :smir:
Битен е резултатот ! :helou:
И Норвешка и Швајцарија не се во ЕУ,па шо???Може и така да се вика, но ние сме отдамна во НАТО и ЕУ, а вие - не ! :smir:
Битен е резултатот ! :helou:
Чувај си ја гордостта и кутај со Србите во еден кјуп ! Това ли сакаш ?
Целиот свет оди напред ! Глобалицазијата прави светот космополитен и нациионалната припадност веке нема истата ролја !
Битно е каков е самиот човекот (бил тој и абориген) и каква работа в'рши ! Анад'му ? :helou:
Рачунај дека од моментов имаш 2 опомени пред исклучување:Такви восхитуванија от Србите нали знаеш как се викат ? :baeh:
Да ти кажам, ако не знаеш, дека БГ е еден од нај-големите странски инвестори во Србија ! :smir:
Така че не се знае кој пред кого е !![]()
Во право си вие секогаш сте однапред , само зави на кого се тртите ,на русин , американец , или како што во последно време,на гркТакви восхитуванија от Србите нали знаеш как се викат ? :baeh:
Да ти кажам, ако не знаеш, дека БГ е еден од нај-големите странски инвестори во Србија ! :smir:
Така че не се знае кој пред кого е !![]()
Глобалицазијата прави светот космополитен и нациионалната припадност веке нема истата ролја !
И Норвешка и Швајцарија не се во ЕУ,па шо???
пипни се од позади , се посра , додека народот гледа да истера крај со крај ти ми кажуваш каде ги перат парите бугарските криминалци , ич не ме интересира, и грците инвестираат во МК , тоа нешто докажува ништо.
грците инвестираат во МК , тоа нешто докажува ништо.
Доказва, че отварјат работни места при вас, малко ли е?