- Член од
- 4 ноември 2017
- Мислења
- 270
- Поени од реакции
- 190
@reddevil4ever се снајде? не ми кажа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@reddevil4ever се снајде? не ми кажа
поодамна на многу улици има оваква работа.. ама не е само дождовница, во езеро се сливаат и нечистотии од улицитеВо април започна реконструкцијата на Абас Емин.
.. Сите шахти се асвалтирани.
Верувам дека во проектната документација за таа улица стои „Охрид ќе го напрајме Венеција, при секој поголем дожд или снег, атмосферската вода сама ќе си се слива во Охридско езеро“...
Ќе се стават. Реконструкцијата продолжвит до гробиштана.Дали некој знае на улица 15 Корпус,ќе се става уште еден слој асвалт? Или ќе се остави како што е сега вака?
Не сум бил летово, последно некаде 2018 бев, тогаш имаше бар кај плажата, и продавница кај кампот. Сега не знам, со оглед на то каква е сезонава, не би ме чудело да немат ништо.September e najdobar period za na plaza vo Ohrid, cista voda, bez guzvi , we luv'it !!! glad to be back to our second home again!!!
Прегледај го приврзокот 265863
Автоматски споено мислење:
@Avenger99 kako e Ljubanishta plazata , si bil periodov? utre planirame da odime kako edna od nashite fav plazi pa me interesirashe dali ima nekoj bar/prodavnica there ili od doma pivo da nosam? Minatoto letho kolku shto se sekavam nemase prodavnica a i restorantot beshe closed...
Јас бев Љубаништа пред една недела, имаше доста гужва ама Недела беше затоа.September e najdobar period za na plaza vo Ohrid, cista voda, bez guzvi , we luv'it !!! glad to be back to our second home again!!!
Прегледај го приврзокот 265863
Автоматски споено мислење:
@Avenger99 kako e Ljubanishta plazata , si bil periodov? utre planirame da odime kako edna od nashite fav plazi pa me interesirashe dali ima nekoj bar/prodavnica there ili od doma pivo da nosam? Minatoto letho kolku shto se sekavam nemase prodavnica a i restorantot beshe closed...
Љубаниште е една од плажите со најголем потенцијал. Преубава, широка, со песок и дрвја и една од најзапустени плажи. Јас не мислам дека треба да се урбанизира ама треба да има понормални местенца за да седнеш да испиеш пиво ко човек. И да е шанк на отворено било што, како да е останато во 80-тите. Љубаниште е далеку од градот мора да има услови за човечиња кои најчесто се дојдени на целодневн престој. Една од плажите кај што треба да се стави комунален инспектор и да ги казнува сите говеда кои фрлаат се и сешто.Јас бев Љубаништа пред една недела, имаше доста гужва ама Недела беше затоа.
Има еден кафич тука кај плажата, а продавничето е на влезот.
Мене ми се допадна, не сум била на таа плажа од мала кога бев, песочна плажа, за капење е топ, има и доста сенки така да![]()
thanks, da ljubanishta e edna od najubavite plazhi, steta shto e mnogu potceneta, edina kade e pesochna a onaa sv naum ne mi se dopaga premnogu e komercijalizirana a i ne e bas mesto za plazhiranje tamu, se znae se odi vo crkva i se odmara pokraj izvorite!Јас бев Љубаништа пред една недела, имаше доста гужва ама Недела беше затоа.
Има еден кафич тука кај плажата, а продавничето е на влезот.
Мене ми се допадна, не сум била на таа плажа од мала кога бев, песочна плажа, за капење е топ, има и доста сенки така да![]()
Дека има гојда има, одам понекогаш на камп на плажата на крајот и на другите најлоните ги земам со моето..ама друг е овде проблемот,90% од ѓубрето е од комшиите ви шо мислат дека контењер со рециклирачка станица е реката..Џабе е, колку да се чистит, утре пак ќе се наполнит со ѓубре. Дно народ, мизерија.![]()
Од Љубаништа подигната огромна количина отпад оставена од дивите кампери и несовесни граѓани - OhridNews
Изминатиот викенд ЈП „Охридски Комуналец“ во координација со локалната самоуправа спроведе акција за чистење на просторот помеѓу кампот Љубаништа и реката Черава, кој изминативе два месеци беше злоупотребен од диви кампери. Во акција изминатиот викенд на истата локација беа и членовите на...www.ohridnews.com
Ма комшии, кампери, сите се исти цвеќулиња... Јас лично најмногу ја сакам Бане2.. Како да објасниш, некој што дошол на оваа плажа не сака галама, шминка, гужва претпоставуваш дека ете се работи за почитувач на природа.. Ама не, кеси со ѓубре, се по протокол како и секаде. Овие и на влез од Версај ќе остават смоки и пелистерка...Дека има гојда има, одам понекогаш на камп на плажата на крајот и на другите најлоните ги земам со моето..ама друг е овде проблемот,90% од ѓубрето е од комшиите ви шо мислат дека контењер со рециклирачка станица е реката..
![]()
РЕКАТА ЧЕРАВА СО ОТПАД ОД АЛБАНИЈА ГО ЗАТРУПА ЕЗЕРСКИОТ БРЕГ КАЈ ЉУБАНИШТА - Сакам Да Кажам
Реката Черава од албанската страна го затрупа со пластичен отпад брегот на Охридското Езеро кај Љубаништа, велат од Охрид СОС. […]sdk.mk
Ова е од диви кампери.Дека има гојда има, одам понекогаш на камп на плажата на крајот и на другите најлоните ги земам со моето..ама друг е овде проблемот,90% од ѓубрето е од комшиите ви шо мислат дека контењер со рециклирачка станица е реката..
![]()
РЕКАТА ЧЕРАВА СО ОТПАД ОД АЛБАНИЈА ГО ЗАТРУПА ЕЗЕРСКИОТ БРЕГ КАЈ ЉУБАНИШТА - Сакам Да Кажам
Реката Черава од албанската страна го затрупа со пластичен отпад брегот на Охридското Езеро кај Љубаништа, велат од Охрид СОС. […]sdk.mk