Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам која е му е шемава, али едно знам и со старите и со новиве иста цена плаќам за улично.
Овије новиве поџомитски беја од тие економичните шо помалу трошеле.

@acereal Кој си бе ти да кажвиш како се укључвет?
Сеа ко ќе ти дојт bitushanec ќе ти кажит шо како се укључвит, колку киловати трошат, од кое ормарче се пуштени кабли, на која тарифа се укључени...
:D
Само за то не мојт да ми кажит дек и јас бев со екипата шо го местеше уличново т.е редев ормарчиња :D

Незнам која е му е шемава, али едно знам и со старите и со новиве иста цена плаќам за улично.
Овије новиве поџомитски беја од тие економичните шо помалу трошеле.

@acereal Кој си бе ти да кажвиш како се укључвет?
Сеа ко ќе ти дојт bitushanec ќе ти кажит шо како се укључвит, колку киловати трошат, од кое ормарче се пуштени кабли, на која тарифа се укључени...
:D
Само за то не мојт да ми кажит дек и јас бев со екипата шо го местеше уличново т.е редев ормарчиња :D

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Абе шо знајш ти:D шо разбираш:D Тој ќе ти кажит како се местет сега Европски ормарчиња за струја:pos:

Znachit ti si eden od tie schto postavile ormarce vo moj imot bez da praschate?[DOUBLEPOST=1462715816][/DOUBLEPOST]
Znachit ti si eden od tie schto postavile ormarce vo moj imot bez da praschate?
Vaka banditski rabotesche i EVN deka bespravno puschtile kabel no debelo plati. Ovie so ulichno osvetluvajne odet po istiot pat kako EVN no somene se zaebale. TUZBA

Последно уредено:
Znachit ti si eden od tie schto postavile ormarce vo moj imot bez da praschate?[DOUBLEPOST=1462715816][/DOUBLEPOST]
Vaka banditski rabotesche i EVN deka bespravno puschtile kabel no debelo plati. Ovie so ulichno osvetluvajne odet po istiot pat kako EVN no somene se zaebale. TUZBA
Незнам кај е твојот имот али ние редевме само кај шо имаше трафостаници и одма до нив беше ормарчето :D

Незнам кај е твојот имот али ние редевме само кај шо имаше трафостаници и одма до нив беше ормарчето :D
Krajot deloto go krasit!!!!!:zloo:[DOUBLEPOST=1462772220][/DOUBLEPOST]
Krajot deloto go krasit!!!!!:zloo:

На која будала му текна да се исфрлат семафорите и да се правит кружен тек на Јане Сандански-Туристичка ,невиден хаос ке бидит од 10 јули до 15 август,цела Кина да му ебит мајката и сестрата и на Бакрач и на тој што му ја даде идејата.

На која будала му текна да се исфрлат семафорите и да се правит кружен тек на Јане Сандански-Туристичка ,невиден хаос ке бидит од 10 јули до 15 август,цела Кина да му ебит мајката и сестрата и на Бакрач и на тој што му ја даде идејата.

Кај Минимаркет ке прает кружен? Jesus Christ.

Тури фотка ако мојш, ние дијаспорава да сме во тек. :)
Нека е изненадување за ко ќе дојш :D ако живејш охридати некаде или рача натака пријателски совет оди по железничка па низ видобишта спушти се...пошо на туристичка требит ко таксиста да влезиш во кружно (било кое) или ќе чекаш едно 2-3 сати убај...башка на она кај охридска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom