Абе оди играј си домино со другарите во пензионерското, остави ги компјутерите на новите генерации,Дали има...
нема нема, не ќе се роди поглупо створење од охриѓанче
-----------------------
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе оди играј си домино со другарите во пензионерското, остави ги компјутерите на новите генерации,Дали има...
-----------------------
Дали има...
-----------------------
абе абдали, карта се плаќа на влез некаде(поточно секаде): на театар, музеј, на мост, стадион и.т.н.
а не на излез бре токмаци како кај вас,кој ли дибек ја донесе таа одлука за таму кај вас.
Кај автобускана позади Џордано во магацинине имат некоја дива дискотека или се глупираше некој пошо рокаше транс пред еден саат таму ?![]()
Саглам плата 18-22К? Дај не зезајте, ако просечна плата во МК е 24 и кусур како може саглам плата да биде 18-22К во Скопје?Охридските плати се дупло помали од Скопје. Во Охрид саглам плата е околу 12-15к, во Скопје 18-22к.
По камењана на обала и камењана во водана а и по опркужувањето ми заличи на Заум (иако не сум појден таму нешто околу 2 години), за ова место прв пат слушам али стварно е фантазија местово.Не не, не е Заум ова, ова е место викано св. Никола, измеѓу Љубаништа и Трпејца, не е од мене сликата ама ја гледам и плачам![]()