Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ти е за после понеделник, ќе биде прелесно.Колку е тешко да се најде смештај?
Ако си згодна, убава и млада женска особа со европско размислување и слободно(без обврски) понашање лесно се наоѓа бесплатен и квалитетен смештај со полн пансион и комплет културно-забавна програма и провод. Предност имаат две такви особиКолку е тешко да се најде смештај?
Претерана изјава, ама се слагам дека оваа сезона има многу странски туристи. Доаѓаат уште од пролетта и низ чаршија има арапи, кинези, турци, ирци, уште марсовци фалат. Во однос на тоа е одлично, а инаку генерално слабо лето. Нема толку туристи како порано (што мене ми е сосема окејБакрачески: Охрид годинава ја има најуспешната туристичка сезона
Да фак ?!
Пред некој ден бев во Охрид и градот е празен за разлика од другите години. Пример ако другите години околу 9-10 во чаршија имало редици за поминување, сеа тоа време можеш фудбал да си играш...
И овој вика оваа била најуспешна сезона![]()
Пиши тука да се насмееме![]()
Скапо е цела година, но не поспако него ли метрополана.ubav grad,no realno i skap
barem na leto
Затоа на неколку пати сум рекол, сите што се жалат како си поминале 10 дена на одмор скапо, а Охриѓани сме тие што го јадат курот цела година, најотепан народ сме.ubav grad,no realno i skap
barem na leto