- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.356
- Поени од реакции
- 15.639
На првиАм кај да имат бе брат чола идат на втори или кој идат ебате![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На првиАм кај да имат бе брат чола идат на втори или кој идат ебате![]()
колку о.О калео е намемето за 600-700 гости. трокадеро шо е најголема дискотека на балканов 2500 збират дај не заебавајКакви 650 бе, 3000 собира Калео полно беше по слики шо гледав на фб.
Нека ми објасни некој која е логиката администрацијана да работи до 1 ради пеколните горештини, иако седат во канцеларија под клима, а на секој чекор во најжешкото можиш да видиш градежни работници кои ги извршуваат работите нормално во екот на туристичката сезона?
И хавана поштовамБи ги тепал со палка сите тие мизерии шо биле на јелена.. онака чисто спортски[DOUBLEPOST=1438023650][/DOUBLEPOST]Инаку Jazz in, Duck и парк во дискотекана само е убо за излегвење.... други места катастрофа е сфе
И Еспана е фино место.
+ 1Почвит на Ж завршвит на А, еден од проблемите.
+ 1
Во водана малку алкохол ставет.
И истото го наплаќет 120 денари. Да ги ебам в дуп.
Саде од срча нарачвење кај Паткана, мене најмногу ме нервiрат она Сјајна газдарицана, чинам ради нејзе е онолку забаталено и несаглам. По мое благе везе си немат женана шо работит. Не дек не одам кај Паторон, ама се слагам дек имет пропусти доста.+ 1
Во водана малку алкохол ставет.
И истото го наплаќет 120 денари. Да ги ебам в дуп.
Значит карлеуша беше! Јелена Розга ќе дојделаKarleuse ke doaga vo Ohrid, Togas jas ne doagam. I ke nateram uste barem desetina drugi da odat na drugo mesto. Sramota e be ova, Lukas, Karleusa, seljacana!