Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Ам кај да имат бе брат чола идат на втори или кој идат ебате :D
На први :) Вчера ми вика една госпоѓа а вие за концертот сте (си викам у себе кој концерт, не е еден) и викам да да за концертот сме, и вика епа нема, се за 1ви е резервирано...

Какви 650 бе, 3000 собира Калео полно беше по слики шо гледав на фб.
колку о.О калео е намемето за 600-700 гости. трокадеро шо е најголема дискотека на балканов 2500 збират дај не заебавај :D

Нека ми објасни некој која е логиката администрацијана да работи до 1 ради пеколните горештини, иако седат во канцеларија под клима, а на секој чекор во најжешкото можиш да видиш градежни работници кои ги извршуваат работите нормално во екот на туристичката сезона?

Нека ми објасни некој која е логиката администрацијана да работи до 1 ради пеколните горештини, иако седат во канцеларија под клима, а на секој чекор во најжешкото можиш да видиш градежни работници кои ги извршуваат работите нормално во екот на туристичката сезона?

За ова треба да се отвори тема и да се размисли и увиди дали тие работници фактички се масоните т.е "мајсторите"?!

Би ги тепал со палка сите тие мизерии шо биле на јелена.. онака чисто спортски[DOUBLEPOST=1438023650][/DOUBLEPOST]Инаку Jazz in, Duck и парк во дискотекана само е убо за излегвење.... други места катастрофа е сфе

Би ги тепал со палка сите тие мизерии шо биле на јелена.. онака чисто спортски[DOUBLEPOST=1438023650][/DOUBLEPOST]Инаку Jazz in, Duck и парк во дискотекана само е убо за излегвење.... други места катастрофа е сфе
И хавана поштовам

И Еспана е фино место:)
Во Вест имат интервју со оваја Карлеуша за на-стапо во Охрид:pos:
Многу ја споредвеле со Ким Кардашијан, а нејзе не и требало порич за да бијт фаца и славна зш градела кариера напорни 20години:pos::pos:
Мозок пилешки исцицан, абе и јас несаглам шо читам кај го фатив тој вестот скапан кај се запустив.

+ 1

Во водана малку алкохол ставет.

И истото го наплаќет 120 денари. Да ги ебам в дуп.

Две години не сум појден. Од истите причини, ама јас ги ставам на една главна, кумулативно.
То шо најчесто имат миљарда луѓе. Требит да се туркам, тепам и урлам за да земам преплатено пиво и пак да се тепам, туркам и гужвам. И на крајот без одговор зошто. Едино ко ќе се враќам(е) од Јazz Inn и ако притискет другиве за таму, на ѕидчено ке поседам и ке запалам тутун два.

Ко ќе дојдам на власт, да видиш...

+ 1

Во водана малку алкохол ставет.

И истото го наплаќет 120 денари. Да ги ебам в дуп.
Саде од срча нарачвење кај Паткана, мене најмногу ме нервiрат она Сјајна газдарицана, чинам ради нејзе е онолку забаталено и несаглам. По мое благе везе си немат женана шо работит. Не дек не одам кај Паторон, ама се слагам дек имет пропусти доста.

Последно уредено:
Karleuse ke doaga vo Ohrid, Togas jas ne doagam. I ke nateram uste barem desetina drugi da odat na drugo mesto. Sramota e be ova, Lukas, Karleusa, seljacana!
Значит карлеуша беше! Јелена Розга ќе дојдела :facepalm: Морат со роше и џепар да се прајт муабет не чинит ова :tapp: Јелена Розга бее аман -.-

Коа ќе видиш Розга бар има понормална музика него Карлеуша со к-к-к-к-к-рими рад. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom