Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Prince da se isfrli od forumov zaradi upotreba na neprilicni zborovi.
Јас сакам да апелирам до тебе да се држиш до темата за Охрид бидејќи во спротивно овие офтопици ќе резултираат со перманентен бан од тема.

Благодарам на разбирањето.

видов дека погоре се дискутира за "шабанаријава"
Настрана мојот музички вкус и што мислам за турбо-фолкот.
Не може, ама ебено НЕ МОЖЕ цел град да не спие до 4 сабајле секоја вечер заради некоја забава.
Живеам на 5 километри од Ајван Плажа (кај Христо), а тие певалците ги слушам како да ми пеат од под кревет. Неколку пати имам пријавувано во полиција и бев тотално одјебан, со други зборови полиција ништо не им може.
Нека прави кој каква сака забава ама не 50.000 луѓе да го трпат.
А тоа што освен шабанизам, друг звук не се слуша низ градов е друга тема на муабет.

Кадмо сите граници ги претера за гласна музика, јас ни на километар не сум од кадмо, исто ко под пенџере да ми пеат. Саша Ковачевич ко беше не се спиеше. Жал само ми беше за мајка ми и татко ми останаа будни,а од 6 се на работа.

уште една работа

http://www.ohridnews.com/vesti/86585

Еве какви туристи преовладуваат во градов ни наш пресвет. На страна тоа, навечер се дивее и со коли по улициве, а јас џандар немам видено.
Сигурно се презафатени со темелни претреси на друштвата што пијат пиво на Сараиште бидејќи нели таму има наркомани и од таму потекнуваат сите проблеми.

Abe izgleda ko cela bagra od drzavava da se sobrala vo gradov.Ko hieni da urliket po celi veceri.Jas razbiram zabava ama ova e preku k.r veke.Stana nepodnoslivo odvaj cekam da zavrsit letovo!:mad:

Единствено слободно шо најдов ( мада појма неам и ни кои беа бројојте ) беше нас. Рача, болница и автобуска.... И тоа таќе се погоди немаше пишано иначе немаше ни да им се јавим. Никој не дава за 3 вечера, а ќе да се појавиш у петок ќе видиш останати покрај улица со картони смештај смештај! Класика!

Најдов слободно, барем мислев. Има тема за тоа посебно „Како ме заебаја у Охрид со смештај!“ или у драга кајгана да пишем ? :)

Go home осветлење, you are drunk!

11800382_1000091456690988_8032129919402842048_n.jpg

Fucking hell, ова е опасно море, ама јако е! :D

Вечерва им прајме конкуренција на Битолчани,

*via Ѕид на сообраќајниот срам
а имаше и лани за Нова Година :masa:

Последно уредено:
Убав период од годината за да нашљакаш некое скопско педерче шо сакат да ти се мочат на колцето од колата.

Кој хаос владејт во градов у пм еј...тек вечер ко ќе стигнат тие 120 автобуси шо ќе е :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom