Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Ало началниче, Палас е таксан
Кај Европа исто имаше некој спор општинана со Гранит, Гранит го доби и сега е нивно местото, само не знам како наплаќет паркинг.Секако е на Гранит местото, ако прифатат можит да му понудат катна + деловни + станој (тешко дека само катна би прифатиле) и некакви олеснувања за иден период.250-300 возила собирало, на 3 спрата да е ете 750-900.
Она депонијана измеѓу студентскион и Лесковачка скара можат да го средат исто.Кај рибарницине зад пазарон ко шо најаввеа пред избори и уште не е ни почнато.Можит кај Охридати автобусине кај шо паркирет уште 1-2 спрата за коли.
И ова не е лошо негде кај шо немат многу простор (пример кај Билјанини салана ко ќе имат појќе гужва, кај Котва, кај 110-кана, кај Баракине паркингон, Автобуска, 7-ми Ноември кај ДОН/КАМ/Тинекс/Тамаро/Техномаркет многу гужва се прајт, зад Христо школоно, пред Медицински, пред зградине Даљан, зад Тамаро на Туристичка, Економско, Горна Порта и Пешчани негде в рид кај школоно).

Или пак ова
Ама ми се чинит се шо пишиме овде не читет оние од општина и све контра ни одат

Она депонијана измеѓу студентскион и Лесковачка скара можат да го средат исто.Кај рибарницине зад пазарон ко шо најаввеа пред избори и уште не е ни почнато.Можит кај Охридати автобусине кај шо паркирет уште 1-2 спрата за коли.
И ова не е лошо негде кај шо немат многу простор (пример кај Билјанини салана ко ќе имат појќе гужва, кај Котва, кај 110-кана, кај Баракине паркингон, Автобуска, 7-ми Ноември кај ДОН/КАМ/Тинекс/Тамаро/Техномаркет многу гужва се прајт, зад Христо школоно, пред Медицински, пред зградине Даљан, зад Тамаро на Туристичка, Економско, Горна Порта и Пешчани негде в рид кај школоно).

Или пак ова

Ама ми се чинит се шо пишиме овде не читет оние од општина и све контра ни одат

Последно уредено: