Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Само да додадам на муабетиве за кај Дак. Газда Патка прави селекција на гости со цените, тоа му е стара финта, сака кај него да додаѓа елитата -се мисли на платежна елита- не сака премногу гужва, доволно му се 50-тина стални муштерии ама почесто кои ќе направат убав цех, отколку тинајери кои само прават гужва а не промет. Мое мото е ако не ме сакаш, не ти доаѓам и не правам проблем околу тоа, секој си има свое место за излегување

Типот е лаком за пари бе, уствари не тој, жена му, таја раководит со све во клубон.

Само да додадам на муабетиве за кај Дак. Газда Патка прави селекција на гости со цените, тоа му е стара финта, сака кај него да додаѓа елитата -се мисли на платежна елита- не сака премногу гужва, доволно му се 50-тина стални муштерии ама почесто кои ќе направат убав цех, отколку тинајери кои само прават гужва а не промет. Мое мото е ако не ме сакаш, не ти доаѓам и не правам проблем околу тоа, секој си има свое место за излегување

Барем да даеше дел од тие пари за нешто поквалитетно, музика, пиење...
И така не плаќат кирија, сите пари в џеб.

Ак прајт селекција нека прајт со усул селелкција,колку шо плаќаш толку и да добиваш. Не ојш да се напиеш некоја пијачка и внатре ти турил вода. И од ко почна да се прајт елита почнаја да му одет брачки и да му го "реновирет" кабарено. Златен Џез инн да се врати со старо работно време па дал ќе му стапнит некој со оние цени и онаја услуга. И греалкине за украс шо ги имат стаено некој вгаз да му ги напикат.

Брачкине сегде может да "реновирет" саде да не наумет на то. Али неможам да сватам колку требит да си малоумен за да го прајш то. Место да си излезиш ко најнормално човечко битие, саглам стокмено, да се дружиш и забавуваш, да се шалиш и смејш, да си напрајш муабет со рандом момиче а ти уствари, си излегол да напрајш пиздарија и да му го наполниш вратот на некој со тупајнци за да те вијет другине колку си отмена фаца, а после то ко ќе се шеташ по судојне ќе кукаш ко пусто гојдо. Место да му кажиш на другар ти "Еее брат, баш со нејзе праев муабет, баш е супер момиче и разменавме бројој, утре ќе прошетаме до Канео", тој обратно ојт "Леле брату, ја му вика оту ре така, а и тој "нешто" муцкана ми ја искриви ко сне наполнале со Стамета во вратон со тупајнци глана незнаеше кај му е", "A после то и со обезбедувањено се фативне в гуша" :D

Секој со своите фрустрации. Во Лешани и Велмеј фаца е тој што крши носеви, а не колку го бива со момиња. Тоа се вика цивлизацијско ниво.
А за Паткана поентат ми е дека ако прави селекција, нека му е, треба да се бојкотира , да не се оди таму, па ако успее бојкотот тогаш и ќе се подобри услугата (цените не ми се верува дека ќе ги намали), вака човекот нема релано согледување, мисли дека е се во ред.

Абе која црна селекција на клиенти, зинат е за пари.
Тоа некогаш, на времето, уште бевме повеќето мали кога беше кај шо е сега Објектив/Кабинет или шо и да е.
Или можда не брка нас обичниве смртници со Жармена, не знам :icon_mrgr: Стварно редно време е да ја смени, катастрофа е невидена.
За Велигден пред две години беше ко 2ри Август, затка беше. Оваа година внатре само луѓе, надвор преполовено.
Нека си плати обезбедување нека си пушта асолни гости и нека има доволно луѓе и нормална музика.
И онака кога е премногу гужва не можиш до пијачка да стигниш и во кафичиве кај шо сум работела нa лето секогаш кога беше премногу гужва прометот не беше нешто wow.
Друга работа, музиката е еднакво важна колку и услугата, чак и појќе. Кога си расположен, кога ќе ти ги погоди песните има сите 200 денари да ги спичкаш:icon_lol: А, не Жармена и locked out of heaven
Има начини да се напрај елита паткана, ама скапи пијачки и Жармена не се едни од нив.

Море сите семафори ги тргнаа, стварно ко Ресен ќе станиме...

Бакрачон саде кругој ќе праел, сакал метропола европска да не напрајт. Веќе имаме 10 нови канти за отпад и нов мал плоштад, ам шо сакате море вие.
:ROFLMAO:

Овде шо че никнит?
11156373_10152913993713789_1967761649826747975_n.jpg

11136744_10152913993628789_5051937827339222415_n.jpg

@GreenRoot Котел од Мијалка. Хотел градет.

^ ^ ^ ^
И како Нефи стана ВМРО, исто и цел Комуналец.И брачкине паркинзине гратис како ги дадоа :icon_mrgr: Ај можит утре ќе чуеме детали за јавните тајни, МВРО-ВМРО во цивилка, за дом спремни.

И Делфина Турс, како викавте чија фирма беше?

ДЕЛФИНА ТУРС ЌЕ ЈА ГРАДИ АВТОБУСКАТА СТАНИЦА ВО ОХРИД

А нас кога ќе не купат?И дали ќе се наситат некој ден?

Бакрачон саде кругој ќе праел, сакал метропола европска да не напрајт. Веќе имаме 10 нови канти за отпад и нов мал плоштад, ам шо сакате море вие.
:ROFLMAO:
Најкултурно охридски: Круг на глана да му никнит, вошки автошкола да му отворет

:busi:

Море сите семафори ги тргнаа, стварно ко Ресен ќе станиме...

А само шо ги кладоја кај Христо, шо убо си светеа :D

Последно уредено:
Најубав град си иаме бе ама неарни луѓе го водет... Штета, не знајме да искористиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom